ZAKAJ??? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

PIA 1 -> ZAKAJ??? (6.5.2005 12:44:30)

Moj angelček je resnično pravi :angel:,saj je skoz ves dan dobre volje,nasmejana,le redko kdaj ji kaj ne paše in muli.Sem zelo potrpežljiva in nežna z njo,kadar čemu nasprotuje in vzganja trmo.Razumem,da je še premajhna,da bi razumela kar je prav in kar ne.Ko gre predaleč,ji le s prstom zažugam in ji rečem TI,TI,potem pa jo stisnem k sebi in poljubčkam.Ko jo dam spat,zaprem vrata,midva z atijom pa si takra lahko privoščiva počitek.A ne za dolgo!V spanju mi joka,se vstaja,zvija,kakor da bi imela krče.Zadnje dni hodim kot mesečnik po cesti,ker mi je to začela delati še bolj pogosto.Sprašujem se,kaj je narobe.Bolečin vsekakor nima nobenih,saj bi to opazila čez dan,vsaj kakšno spremembo na njej.Sprašujem se,ali ima morda moreče sanje.Kaj je narobe z mojim cukrčkom???:zmeden2:Sem že tako brez volje zaradi neprespanosti,da bom ponorela:(!Moj dragi pa namesto da bi mi stal ob strani,še sika v mene,da sem tečna kakor stara baba:grrr:!Ma svašta no!Kaj naj storim,zakaj joče?

tilka -> ZAKAJ??? (6.5.2005 12:56:12)

Tudi sama se to sprašujem zadnje čase pri moji, ki bo kmalu 10 mesecev. Do prek kratkim je spala, se zbudila čez nekaj ur, malo popapcala in potem zopet spala. Sedaj pa nenehni jok, vstajanje,tako kot pri tebi, ponoči se premetava kakšno uro ali dve skupaj, stoka...
Mislim, da ponoči podoživljajo vse kar vsrkavajo čez dan. Druge razlage ne najdem. Pred temi vtisi pa jih ne moremo ubraniti, ker bi drugače bilo še bolj narobe. Bomo morali vzdržati. Kar se pa moških tiče, pa ne bom rekla nobene besede. Bodo mogoče druge.

Seven* -> ZAKAJ??? (6.5.2005 14:37:56)

Ce ti kaj pove tole: Moj Jakob je star 11 mesecev in se se vedno zbuja vsaj 3x na noc. V bistvu ze cudno gledamo, ce se ne zbudi na 3 ure.. Takrat smo vsi presrecni.. :((:((:((

PIA 1 -> ZAKAJ??? (6.5.2005 15:47:48)

Ja Tilka,bo verjetno ta tvoja teorija kar držala,da v spanju podoživljajo tisto,kar se jim čez dan dogaja.Imamo pri nas na dvorišču veliko otrok,tudi takšne,ki so že veliki in mimo glavice moje pike poke večkrat leti nogometna žoga,ona pa z neverjetnim uživanjem vse to spremlja.Je čist nora na žoge,kakor da jo je kakšen nogometaš delal:)-.Seven,tudi midve sva imele nočno bujenje na tri ure skoraj do njenega prvega roj.dne.Potem se je to kar čez noč spremenilo,smo lepo ajali čez celo noč,sedaj pa to:hudicek:!Upam,da boma čimprej po starem:((

Kadija -> ZAKAJ??? (6.5.2005 16:46:05)

Glej no glej,pa nismo edini!:zmeden:
Naš :angel:ima tudi že dve noči take, da me kar malo skrbi!:ups:
Lepo zaspi, potem me pa enkrat ponoči začne klicat, full prestrašeno, potem pa taki kriki, kot da bi ji kožo slačili1:zmeden::zmeden::((:((.Rabim kar nekaj časa, da jo pomirim.
Ja se tudi sama sprašujem - ZAKAJ se ji to dogaja:zmeden:
Upam, da bo minilo samo oa sebe!

Stran: [1]