blaža -> RE: "Zdrave sladkarije" (23.3.2009 20:55:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija rozine, suhe marelice, suhe slive... vse ostalo je isti šmorn[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Edino suho sadje, ki vsebuje sadni sladkor je ok, vse drugo pa ni zdravo. ma ne verjamem, da se lahko za vedno ognete vsem sladkarijam. Sej res niso zdrave, ma občasno, ne vidim nič groznega pri tem, če se malo posladkajo. No če le nimajo težav z težo, se dovolj gibljejo, pa po obroku. In predvsem, če vsega ostalega, kar je zdravo, pojejo dovolj( sadje, zelenjava,...) Raznoraznih merendinic ne kupujem, če kupim, kupim občasno 5 cereali od Mulino bianco. Po moje je vseeno boljše, če sam doma nardiš kako pecivo, kak biskvit z sadjem, al pa marmorni kolač, al pa kako sadno krostato, al pa kak skutni ali jabolčni zavitek. jaz večkrat spečem jabolčni zavitek in mu ne dodajam sladkorja. Tudi tako se lahko otroci posladkajo in je 1000x boljše, kot pa če jejo industrijskoe zadeve, pa ostale sladkarije. Aja pa še to sem pozabla povedat. naš šestletnik ima najraje Frutabela rezine. Je kar nekaj suhega sadja in vlaknin notri.
|
|
|
|