Inana -> RE: "nore krave" (8.4.2009 9:04:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: neela Zjutraj sem pojedla polnozrnat prepečenec z marmelado (brez sladkorja) ter kavico (brezkofeinsko), za malico lahki jogurt z malinami, za kosilo pa brokolijevo juho, pišanček na žaru, bučke na žaru ter zelena solata. Ker sem imela kar pozno kosilo sem pred kakšnima dvema urama papcala še košček temne čokolade. Pridna ne? Sam ne vem, kako pa mi bo to uspevalo čez teden v službi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . kaj pa ti zganjaš???Pa jaz padem dol po dveh dneh...ma halo, kaj pa konkretne zadeve!!!??? Jaz se že 3 leta apo Montiju prehranjujem, pa še nisem padla skupaj. Ker se lahko najem, kolikor hočem. Neela, tele PZ kupljene stvari sploh niso čisto PZ. Ponavadi dodajo nekaj belega vmes. Tudi jaz sem v zadnjih dveh mesecih poprijela za Montijem ... pa to je nekaj neverjetnega! Kakšne spremembe! Prej sem bila vedno napihnjena, da sem izgledala, kot da bi bila v najmanj v 4. mesecu nosečnosti, pa na žalost nič od tega ... Tudi sedaj sem od časa do časa še napihnjena, ampak samo kadar se pregrešim ... res, prav neverjetno, da to deluje ... in sploh ni težko ... težko je edino v primerih, ko kuha kdo drug in je težko razložiti, da ne bi jedla krompirja ali korenčka v juhi itd. Res, priporočam vsaki, ki ima težave s PCO, ampak se mora vsak zase to odločit ...
|
|
|
|