neela -> RE: "EX" klomifenke in ostale (2.11.2009 8:46:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Neela, hvala za fotke. Lepe barve si izbrala. hvala, hvala IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Dajte mi mal povedat, kaj mi bodo jutri v neplodnosti "delali" oz kaj bom novega izvedela. Upam, da me razumete. Ker mojga zanima bolj kot mene. Pa kje je to Šlajmerjeva 2 in kje bova dobila kak parking itd. Saj veste, splošne informacije. Verjetno, boš zelo ekspresno opravljena, zato ti predlagam, da se že prej pripraviš, če imaš kakšna vprašanja, tako, da se ne boš pustila zmesti, k bo vse bolj na hitrco. Če boš kaj novega zvedela? Verjetno niti ne, ker si že tle veliko zvedla, kako ponavadi gredo postopki. Verjetno bo padla kakšna napotnica (spermiogram, kakšna op. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) ali pa celo predlog za konzilij OBMP - nikoli ne veš (odvisno, koliko papirjev oz pregledov imaš že opravljenih in kaj je ugotovljenega). Šlajmerjeva ulica je tista, v kateri je tudi porodnišnica al pa medicinska fakulteta. Mogoče ti bo najlažje, če prej pogledaš na TIS, da si bosta lažje predstavljala. Parking: jaz osebno vedno parkiram v parkirni hiši, ki je zraven kliničnega centra, ker je vedno plac, dovolj prostorna in ker je pokrita. Je pa seveda tudi dražja. Sem pa vsaj mirna, pa še Mercator je spodaj, tko da vedno še tega tam izkoristim. Se pa da parkirat tudi bližje, prav na Šlajmerjevi, kjer je manjše, nepokrito parkirišče (tam ponavadi Fargi parkira. Je baje cenejše, manjše, a ga tud hitro zasedejo. Tako, da za parkirat niti ni problem, je pa plačljiva zadeva.
|
|
|
|