tecnobica -> RE: "EX" klomifenke in ostale (28.10.2009 9:18:13)
|
Ekola. Vidm d me pogrešate, pa da se moram malo javit. Jaz sem ravno od G. Sem dobila napotnico za neplodnostno ambulanto. Baje da mora napisat gor, kam me pošilja (ne vem od kdaj to), zato sem izbrala kar LJ. Je reku, da če bom klicala kam drugam in dobila prej, da naj pa pokličem, pa bojo drugo napotnico napisali. Sam se mi zdi, da vem pa jst več k tale moj dohtar. Je pregledal kartoteko, pol pa prav, da to bo dal napotnico, da bom verjetno mogla it na IVF. Pa se začudim, pa pravm če ne prej na inseminacijo (nisem rekla IUI), pa pravi: Ja saj to je to. Taprvo probajo tako.... in pol je razlagov od IUI. Jao. No, pol mi je pa še enkrat bris vzel, ker je že eno leto kar sem bla prvič pri njemu. Točno eno leto do napotnice za neplodnost. Jao. Ne vem pa zakaj mi je sestra rekla, da moram pol poklicat, ko dobim datum, da me tle prijavi. Pa saj me bojo zdaj tam naprej obravnaval a ne? Al morm kaj k mojmu G se hodt kazat? Jst mislm da sam pol k zanosim, a ne? No, zdaj morm pa poklicat. Mi je dal telefon 01 522 62 60, pa še sestra Blanka je napisal gor. A je to prav? Zdaj pa še malo pokomentiram za nazaj. Penca, a pol boš probala z Montijem? Jaz sem se prehranjevala po njem svoj cajt, zdaj sem malo popustila. Samo se še vedno izogibam določenim stvarem. Saj veš kakšno reakcijo sem imela po sladoledu. Tole za cink sem pa tud jaz že iskala pa pol nisem nč od tega se držala. K ostrige lahko da imajo veliko cinka, in bi jih tudi jedla. Samo školjke so filtri morja in če ne veš od kod jih dobiš, pol jih raj ne jem, ker imajo poleg cinka še vse ostale kovine, ki pa niso lih zdrave. Se mi pa zdi, da je nekje na RR napisano, kaj je treba poleg cinka še jest, pa tudi katere jedi to vsebujejo. Malo pobrskaj. Jaz drugače občasno jem matični mleček, ampak kupim kar kapsule od medexa - Gelee Royale. Pa jem še centramed mami, tud to občasno, ker pozabm vzet. Sem pa mojmu kupila koencim q10 zadnjič, da bo on to jedu, da malo njegove plavalčke zbudimo, pa jih bom mogla zgleda jaz pojest. Drgač sem pa tud jaz za to, da raj iz jedi dobim minerale in vitamine. Jaz recimo imam železa 150, pa se samo prehranjujem kolkrtolko po Montiju. (če boš šla v to, je baje priporočljivo naredit kako kuro s pivskim kvasom. Sicer pa kot so ti že rekle punce, pojdi na stran od Montignaca, men se zdi da je mojforum, tam je polno receptov, pa tudi punce zelo rade pomagajo. Ko boš pa najdla kakega čebelarja ki prodaja matični mleček, bi se pa priporočala, če še zame vzameš malo, pa se pol dobimo spet na kakem klepetu s kravicami, pa prineseš. Neela, a tile mojstri... a to pomeni, da si se lotila sobice za Franclčka? Al zdaj že vesta ime?
|
|
|
|