|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "nore krave"
2.4.2009 12:03:47   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ja ma danes se skriva za oblački, pa še dež pada, jaz imam rada dežuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebiii a na obali je spet dež, joj, upam da bo do vikenda lepše.

A bo bo, čez vikend bo baje zelo lepo!!!! Bomo še videli kaj bo rekel Tronteljuser posted image
Kaj prideš na obalo?

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 101
2.4.2009 12:53:19   
Anonimen
Ja ta vikend bo baje itak vsepovsod lepo!! user posted image   user posted image   user posted image  Midva tud najbrž prideva malo na obalo pokukat.user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 102
2.4.2009 13:26:00   
Rakica_80
A reees, no če bosta kej v Kopru, se oglasiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 103
2.4.2009 13:27:01   
Anonimen
Še ne vem ali greva na Slo ali Hr obalo. Malo me je strah, da bo v portorožu ful gužva glede na to, da bo res lepo vreme.

Neposredna povezava do sporočila: 104
2.4.2009 13:43:38   
T1979

IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Ja ma danes se skriva za oblački, pa še dež pada, jaz imam rada dežuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebiii a na obali je spet dež, joj, upam da bo do vikenda lepše.

A bo bo, čez vikend bo baje zelo lepo!!!! Bomo še videli kaj bo rekel Tronteljuser posted image
Kaj prideš na obalo?

Ja v Portorož, v soboto, pa ponedeljek in torek.

Neposredna povezava do sporočila: 105
2.4.2009 18:31:30   
neela
Ojla 'kravice'!
Te dneve vas, nehote, malo zanemarjam...user posted image ...služba in druge obveznosti pač. Pr naši hiši user posted image čakamo jutri. Čeprav pošte s konzilija še ni bom verjetno takoj, ko M pride klicala za novo številko...user posted image user posted image user posted image

suzi, navijam, da tud ti čimprej prideš na vrsto. Po mojih podatkih (sem 2x preverila) je konzilij samo 1x mesečno. Ma kakorkoli, ko bo pravi čas bomo me pripravljene, kajne?

BEBIII, T1979...pravite, da bo sonček. JAz ga že nuuuuuujno potrebujem.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 106
2.4.2009 19:12:19   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Ojla 'kravice'!
Te dneve vas, nehote, malo zanemarjam...user posted image ...služba in druge obveznosti pač. Pr naši hiši user posted image čakamo jutri. Čeprav pošte s konzilija še ni bom verjetno takoj, ko M pride klicala za novo številko...user posted image user posted image user posted image

danes so (sta ) ga mela...sestra tatjana in dr. Drobnič...sem bila jaz takrat pri sestri renati notr, onadva sta se pa z goro papirja mučila!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 107
2.4.2009 19:17:00   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Ojla 'kravice'!

danes so (sta ) ga mela...sestra tatjana in dr. Drobnič...sem bila jaz takrat pri sestri renati notr, onadva sta se pa z goro papirja mučila!

Ja, sem dobila Renato na telefon, pa je rekla, da naj kar pokličem. Še telefonsko mi je dala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 108
2.4.2009 19:19:52   
Fargesia

Ojla 'kravice'!

Ja, sem dobila Renato na telefon, pa je rekla, da naj kar pokličem. Še telefonsko mi je dala...user posted image user posted image user posted image

za crknit! kdaj si klicala? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 109
2.4.2009 19:22:26   
neela

Ojla 'kravice'!

za crknit! kdaj si klicala? user posted image user posted image user posted image

....dej pridi na fast čvekec no....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 110
2.4.2009 20:26:31   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Ojla punce.. user posted image

neela, včeraj sem imela posvet. Evidenčno sem dobila včeraj, ampak to baje ni ista kot dejansko potem za postopek?? user posted image  Sem vprašala tudi za konzilij in je baje vsak ponedeljek, dr. D je pa rekel, da dela postopoma in da bo npr. jutri naredil dva, pojutrišnjem enega.... Da gre to tako. Skratka, nimam več pojma.user posted image  Nekje v 2 mesecih lahko pričakujem pošto, potem pa počasi naprej. Bom pa vseeno poklicala sredi aprila, da bom malo manj nervozna.

lana, smo se mogoče kje srečale?? Jaz sem bila tam okrog 12ih

skuštrana suzi, sigurno se nisva videle, ker sva z WP zapustile GK LJ okrog 8.30, torej ni variante. Sva pa pogledovale okrog, če je ktera "skuštrana" haha, ne vprašale smo eno RR-jevko, če te pozna, pa je bil odgovor negativen. Kot pa sledim, se bomo verjetno vse enkrat slej ko prej srečale tam v tisti mali čakalnici...sem se počutila kot v kinu - stoli obrnjeni proti vratam...mogoče naslednji giro...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 111
2.4.2009 20:41:44   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Kot pa sledim, se bomo verjetno vse enkrat slej ko prej srečale tam v tisti mali čakalnici...sem se počutila kot v kinu - stoli obrnjeni proti vratam...mogoče naslednji giro...

user posted image user posted image user posted image user posted image ....ja, in potem občudujemo hrbte druga drugi...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 112
3.4.2009 0:02:01   
Rakica_80
Tako sem jaz eno zadnjič v čakalnici vprašala, če je z RR!
Ona pa me je samo čudno pogledalauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce, če rabite sonček, priletite na obalouser posted image
Nočko!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 113
3.4.2009 7:23:13   
Anonimen
Jutro.

lana, ja, slej kot prej se bomo nekje srečale. Vprašanje je samo, če bomo vedele. user posted image

neela, meni sta sestra in dr. D zatrdila, da kao vsake par dni naredita kak konzilij. Mogoče potem pošto pošljejo skupaj, ne posebej? No, ne vem, ne bom pametna. Aja, pa mislš, da ti bo uspelo dobit številko, glede na to, da še nimaš pošte?user posted image

fargi, kako si? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 114
3.4.2009 18:46:51   
neela

Tako sem jaz eno zadnjič v čakalnici vprašala, če je z RR!
Ona pa me je samo čudno pogledalauser posted image

Ti bi mogla enkrat naju dve s Fargi videt tam v Leonišču, k sva strokovno ugotavljali al je katera z RR in ali je dečva, ki je sedela nasproti naju buča iz rr-ja....user posted image user posted image user posted image user posted image ....sva imele smeha, da je joj.

suzi, kakorkoli - 1x mesečno al pa vsak dan, glavno da pošta čimprej pride, kajne? No, danes je še nisem pričakala, na srečo tud M še ne, tko da v ponedeljek pa ziher kličem (pa tud na pošto takrat resno računam). Hmmmm, če bom uspela dobit številko??? A ti dvomiš vame??? Jaz bi se še s user posted image pogodila za številko...user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa saj me poznaš, kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 115
3.4.2009 22:15:34   
LuNa73
Evo punce nekej samo za VAS user posted image !

Podganca TALE je pa sam zate! user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 116
3.4.2009 22:39:11   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

wiiiiiii, sem si jo dala pod favorites!!!!!user posted image user posted image user posted image

kdaj gremo?

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 3.4.2009 22:48:24 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 117
3.4.2009 23:06:52   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Podganca TALE je pa sam zate! user posted image

DA BEST user posted image user posted image
Lunči, ju rok.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 118
4.4.2009 9:20:05   
neela
user posted image

Jutrooooooooooooooo....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 119
4.4.2009 10:04:35   
Fargesia
neeeeellllaaaaaa, kako kaže?!!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 120
4.4.2009 10:35:21   
neela
O moja Fargiiiii.....kaj ti nisi na faksu????
Mah, pr men je eno veliko sranje. M še ni, nobenih znakov....testa se pa niti pod razno ne upam delat.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 121
4.4.2009 18:58:22   
Fargesia

O moja Fargiiiii.....kaj ti nisi na faksu????
Mah, pr men je eno veliko sranje. M še ni, nobenih znakov....testa se pa niti pod razno ne upam delat.user posted image

punca moja, to ni nobeno sranje...to je super znak!!!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 122
5.4.2009 14:14:12   
neela
Ojla dečve!
Kje pa ste? Nobene za čvekec? A se vse martinčkate na sončku?
No, saj jaz sem se pa do sedaj user posted image

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 123
5.4.2009 18:53:01   
Fargesia
hej!

midva sva malo zunaj delala, pol sta pa bodoča tast in tašča prišla okoli treh in smo se do zdele zunaj martinčkali...

kako si, neela?!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 124
5.4.2009 18:56:42   
neela

hej!

midva sva malo zunaj delala, pol sta pa bodoča tast in tašča prišla okoli treh in smo se do zdele zunaj martinčkali...

kako si, neela?!

user posted image
Pridna!

Pr men vse po starem. Študiram Montignaca in se prebijam skoz GI indekse user posted image . Pa ti? Si že naročila knjigo?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?