tecnobica -> RE: "EX" klomifenke in ostale (13.9.2009 11:19:45)
|
Evo me, sem že doma. Okrog 9h je bila vizita. pride en dr. pa prav, kako da smo, rečemo ok, jaz pravm da mam izcedek, če je to normalno, prav d je. Pol pa prav, ok, pa gre. Jaz zakličem za njim, če gremo domu, pa prav d ne, da bomo šle jutri. Sem rekla, da to so nam že včeraj rekli... No pol se pa že s "cimro" meniva, da bova šle skupaj prosit, pa pride nazaj s sestro, da naj greva pa vseeno na pregled. No po pregledu pa prav d lahko grem domu, da izvide pa jutri po pošti dobim. Jeee. Smo ble obe ful vesele. Tko hitro sem spakirala, pa mojga klicala, da si neb še kdo premislu. So pa v Postojni vsi ful vredu, od dohtarjev, sester, pomočnic/strežnic. RES. Vsa jim čast. Nobena ni nič nergala. No in tako sem doma. Res ni blo nič hudega. Razen lakota v četrtek. Že zjutraj sem prišla tja tešča, pol pa smo dobile takoj 3 tablete za odvajanje za spit. Za kosilo smo dobile samo juhico, pa za večerjo spet isto. V petek zjutraj sem šla taprva gor. So me preoblekli, dali v roko kanilo al kako se reče. Šla sem do operacijske mize, se ulegla, pol so mi pa že dal uspavalo po cevki, in naslednje kar se spomnim, je blo okul 10h ko sem se zbudila. Pol pa v intenzivni samo voda. ENkrat zvečer sem šla lulat kot wc račka... mislim barvo. Pol pa še enkrat okrog polnoči, ko mi je blo tko slabo, da me je sestra pod roko hitro peljala nazaj na posjtlo da nisem skupaj padla. Okrog 5 zjtraj sem se zbudla s polnim mehurjem, da me je kar bolelo. Pa sem pozvonila za pomoč, ker so rekli da moramo poklicat in ne it same. No, od takrat naprej ej šlo pa vse samo še na boljše. Zjutraj zajtrk, in po kosilu bi šle že kar domov, tako dobro smo se počutile. Ena, ki je bila samo na laparoskopiji, kjer so sam pogledal not, je tud šla domov, dve sva pa ostali. No, za danes sem pa že zgoraj napisala.
|
|
|
|