Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Raziskava v 22-24 t: merjenje možnosti prezgo... 6.5.2005 11:52:37
|
|
|
|
Kety
|
Meni je to vceri ginekologinja naredila. Vse OK, MV je 5 cm! Sem pa v 24t. LPK
|
|
|
|
Raziskava v 22-24 t: merjenje možnosti prezgo... 6.5.2005 11:55:04
|
|
|
|
darjatimci
|
Meni so izmerili maternični vrat,sicer mi je dr.Pušenjak omenjal nekaj eno preiskavo ,ki naj bi bila kot raziskava ampak potem jo takrat niso mogli izpeljat in za naprej me tudi niso naročili,nazadnje sem pa še po roku rodila pa še to so mi morali predreti mehur in um. popadke.Jaz mislim,da je zdravo,seveda pa ti odločaš kaj boš naredila,srečno.
|
|
|
|
Raziskava v 22-24 t: merjenje možnosti prezgo... 6.5.2005 12:27:10
|
|
|
|
tincci
|
Kety, so ti potem odobrili brezplačni UZ v 30t?
|
|
|
|
Raziskava v 22-24 t: merjenje možnosti prezgo... 6.5.2005 13:26:42
|
|
|
|
Teya
|
jaz sem bila na tej preizkavi 2 tedna nazaj.....so mi pa samo izmerili MV in seveda malček poškilili tudi k dojenčku, aktivnosti matrenice pa niso kontrolirali, ker sem baje bila pozna in so s tem tisti dan že zaključili...imam pa tudi že naslednji datum... pozdravček :rozica:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2005 13:31:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Raziskava v 22-24 t: merjenje možnosti prezgo... 6.5.2005 14:49:18
|
|
|
|
darjatimci
|
Mene je poslala G.zaradi suma prezgodnjega poroda in pritiskanja navzdol nisem nič plačala,ne vem pa kako je z ostalimi,jaz imam svojo G. v leonišču.
|
|
|
|
Raziskava v 22-24 t: merjenje možnosti prezgo... 6.5.2005 15:57:45
|
|
|
|
Emanuelle
|
Tudi jaz sem opravila ta pregled, povedal mi je G, je pa brezplačen, ker je neka študija, ki raziskuje povezavo med dolžino MV in prezgodnjim porodom. Dajo ti tudi dopisnico kamor vpišeš svoje podatke in podatke o otroku ter porodu in jim jo pošlješ nazaj (po porodu seveda) Opravijo ti vaginalni UZ, meni so potem tudi preverili aktivnost maternice (30 min) in UZ preko trebuha, sedaj pa imam še en pregled, kjer mi bodo opravili še en UZ. Žal nimam več telefonske št., najbolje da pokličeš v LJ porodnišnico (tam opravljajo to preiskavo, v IV. nadstropju), pa te bodo že vezali!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2005 17:07:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Raziskava v 22-24 t: merjenje možnosti prezgo... 6.5.2005 18:37:26
|
|
|
|
Kety
|
Tincci! Jaz sem sla vceri na pregled k svoji ginekologinji, ker sem se ustrasila zaradi nizkih brcik. Potem pa me je pregledala z vaginalnim ultrazvokom pa se eno napravico z lucko je uporabljala (ne vem tocno kaj je delala s tistim) potem pa se UZ na trebuhu, kjer je precekirala malega. Naredila mi je kompletni pregled in valda zastonj. Sploh nisem pomislila, da bi ga mogla placat :zmeden: Pregled imam zopet cez 4 tedne! Ce te se kej zanima mi pisi na privat! LP Kety
|
|
|
|
Raziskava v 22-24 t: merjenje možnosti prezgo... 9.5.2005 7:49:44
|
|
|
|
tincci
|
Pregled je itak brezplačen, ker poteka v okviru enih študij. Kety, ta UZ, ki ga imaš čez 4 tedne, je verjetno ta brezplačni UZ v 30t, ki ti ga podarijo?
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?