isabeaux -> RE: samostojno sedenje (9.7.2009 22:27:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux Naš je sedaj pri 9 mesecih začel samostojno sedeti, vendar še vedno pade nazaj čez čas...kotali se ne, prevali se ne, iz hrbta se ne prevali na trebuh in iz trebuha na hrbet tudi ne... Je pa 1,5 meseca prehitro rojen. A hodite kaj na fizioterapijo? oprosti...šele zdaj sem spet pogledala to temo....ja hodimo na fizio, vsak teden, pa se še vedno ne prevali in je stanje bolj ali manj enako....enostavno noče biti na trebuhu, ne na boku, prevali se ne, sedi lepo, če ga dam v sedeč položaj, kar seveda za dohtarje pomeni, da ne sedi samostojno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] pa ok...se tolažim s tem, da je naša hči, ki je bila rojena na rok, bila zelo podoben lenušček in je šele pri 10 mesecih sedela samostojno...pa je shodila pri 13 mesecih...in je bilo vse ok...tamali pa ne vem, po moje bo tudi kar shodil... delava ful vaj, iz fizio...pa enostavno noče sodelovat...len je in njemu je pač fajn če samo sedi...če pa ga položim...pa ga nočem dvignit, ker mu kažem kako naj se obrne...pa samo ko se že obrneva na trebuh da glavo dol in jok....pa valjda da ga ne morem dolgo pustit jokat...pol ga pač dvignem...pa pocartam...malo me izkorišča...ampak...kaj čem....
|
|
|
|