concord 9-36 kg (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

polona25 -> concord 9-36 kg (6.5.2005 11:06:20)

Mi bomo morali kmalu kupiti nov avtosedež. Nagibamo se h concordu trimax od 9-36 kg. A ga kdo ima in kako se obnese?:sloncek:

tši -> concord 9-36 kg (6.5.2005 11:13:55)

Mi smo ga kupili v Sparovi akciji. Sine je skor 8 mescev star in že sedi v njem. Full se ga hitr pripne v avto, ima neki nagiba nazaj, kaj več pa ti ne znam povedati razen tega, da se sine noče več voziti v avtu. Opazila sem tudi, da iz tega stolčka ne vidi ven. Pred tem smo imeli Concordovo lupinico in v kateri je mali bil kr velik notri, blago ni skoraj nič uničl in smo spravili skoraj novo lupinico. Z lupinico smo imeli tudi manjšo prometno nesrečo in se nam je takrat full dober obnesla, zato smo se tudi sedaj odločila za concord. Concord naj bi bil tudi v nemčiji full dobro ocenjen za varnost.

dix -> concord 9-36 kg (6.5.2005 12:01:41)

Mi ga imamo, smo zadovoljni, mali pa tudi. V njem celozaspi in spi tudi po 1,5 uro če je dobre volje, ko pa se mu ne da sedeti pa ga nobon sedež ne premami da bi svojo rit zalepil v njega pa naj bo Concord ali pa Romer ali pa kaj drugega. :)-

dory -> concord 9-36 kg (6.5.2005 12:08:25)

Jest sem ga koncn kupla..men je zakon :)

Ro-La -> concord 9-36 kg (6.5.2005 23:34:30)

Mi ga tut imamo, mulc se v njem enako rad vozi kot v Kiddy-ju. Pa sploh ni več problema s pasovi, včasih pa je bilo:hudicek: tako dretje:((:((:((

Stran: [1]