Hope2 -> RE: težave (23.3.2009 6:42:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Ker ste stari le nekaj dni, se ti količina mleka še ni uravnala. Jaz na tvojem mestu ne bi nič črpala (tudi če ne bi imela krvavečih bradavic), ker bi potem imela vedno preveč mleka. Saj veš, kako gre pri dojenju - kolikor je povpraševanja, je tudi ponudbe. Možnost za mastitis vedno obstaja, a se ti ni treba preveč obremenjevat s tem. Moja je imela obdobja, ko ponoči ni nič jedla in sem imela nabito polne dojke, ampak mastitisa hvala bogu nisem dobila. Pa tudi zamašene vode sem imela, a sem čepe z masažo in toplimi obkladki dovolj hitro odpravila. Ti kar pusti tako kot je, bo kmalu količina mleka ravno pravšnja. se podpišem, sam hladnih obkladkov pa ne gor devat, Točno tako! Pa ko dojiš iz ene strani si lahko drugo osvobodiš, daš pod njo pleničkoin naj ti kaplja v pleničk. Takoj ko začutiš kako bulo, si jo med dojenjem (ko mali sesa) masiraj oz gladi proti bradavici. Otrok bo pol to bulo ven potegnil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|