|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
28.3.2009 18:00:26   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

no meni pa ko je sestra dajala tiste trake gor na buščija pa je vse narihtala mi je rekla, prvo vidite utrip otroka, drugo pa so popadki...in pol je pisalo nekje 5% pa sem vpr. kaj to pomeni če imam 5% pa pri 100% greš rodit...pa je rekla, da ja da imam 5% popadkov in da se gre pri 40% rodit...pri 100% pa je mogoče že iztis ali pa kaj takega...dalje nisem spraševala...pol si pa imela ti kar orng popadke...ja, saj itak da je v redu, ker itak lahko imaš zdaj že popadke...meni je to tako čudno ko pravite, da vas tam spodaj sploh ne pregledajo...ja, kako pa pol veš, če je z mv vse ok, če si odprta/zaprta...mene pa od prvega pregleda do zadnjega skoz vse pretipa tam spodaj...

Nimam pojma user posted image  nikoli mi ni nič rekla...razen tega da je eno 10 dni nazaj omenila da četudi mam prave popade (ko mi otrdeva trebuh) da več ni panike user posted image  no, od takrat pa mi več ne otrdeva user posted image   da bi bila odprta al zaprta pa nikoli ni nič niti omenila,jaz se pa nisem spomnila vprašat user posted image  ne vem no, tam vedno vse pozabim - ko mi reče da je vse ok , nekako pozabim od veselja user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
28.3.2009 18:01:03   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

http://www.sveceslomsek.com/Krstne%20svece.html
Tole npr.

sam, če tako gledaš z temi svečami kar služijo...sicer pa z takimi stvarmi se povsod služi...moja tašča pa je svoji vnukinji sama delala prtiček pa gor napisala ime, datum krsta in kraj...pa je kar dobro izgledalo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
28.3.2009 18:29:42   
frutolina

opažam, da imajo vsi aprilski sončki ful laskov...user posted image user posted image user posted image  so pa tako sladki...pol pa gledam slikice pa premišljujem, kako bo izgledal najin otrok, kaj bo user posted image /user posted image , a bo velik, majhen, drobčken, debel, glasen, tih,.....user posted image user posted image user posted image

najin otroček bo sigurno brez laskov ker me nič kislina ne mantra user posted image   pa sigurno ne bo droben in miren - mami in ati tudi nista bila ko sta bila majhna user posted image  sicer pa že zdaj kaže svoje divjaštvo user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
28.3.2009 18:36:24   
frutolina
Sonček ,ne biti žalostna user posted image  smo me s tabo. user posted image user posted image  objemček zate in za tvojega atija

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
28.3.2009 18:36:32   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

no meni pa ko je sestra dajala tiste trake gor na buščija pa je vse narihtala mi je rekla, prvo vidite utrip otroka, drugo pa so popadki...in pol je pisalo nekje 5% pa sem vpr. kaj to pomeni če imam 5% pa pri 100% greš rodit...pa je rekla, da ja da imam 5% popadkov in da se gre pri 40% rodit...pri 100% pa je mogoče že iztis ali pa kaj takega...dalje nisem spraševala...pol si pa imela ti kar orng popadke...ja, saj itak da je v redu, ker itak lahko imaš zdaj že popadke...meni je to tako čudno ko pravite, da vas tam spodaj sploh ne pregledajo...ja, kako pa pol veš, če je z mv vse ok, če si odprta/zaprta...mene pa od prvega pregleda do zadnjega skoz vse pretipa tam spodaj...

Nimam pojma user posted image  nikoli mi ni nič rekla...razen tega da je eno 10 dni nazaj omenila da četudi mam prave popade (ko mi otrdeva trebuh) da več ni panike user posted image  no, od takrat pa mi več ne otrdeva user posted image   da bi bila odprta al zaprta pa nikoli ni nič niti omenila,jaz se pa nisem spomnila vprašat user posted image  ne vem no, tam vedno vse pozabim - ko mi reče da je vse ok , nekako pozabim od veselja user posted image

mene pa vedno, ko pretipa reče, ste odprti, je vse zaprto in ok....vedno vse komentira...se pa to tudi meni dogaja, da imam doma polno glavo vpr. kaj jo bom vse vpr. pol pa ko grem iz zd pa se spomnim, da je pol nisem vpr...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1905
28.3.2009 18:37:09   
*Junona*
Dober večer.user posted image user posted image user posted image

Js sem malo boljše volje, se vidi, da sem sita.user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer smo pekli zunaj, ampak to za mene ni bil niti približno piknik. Saj pa nismo julija, da bi ob štirih popoldan začeli.

Pikatara, čestitke za dvojno srečo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bom uredila slikico.user posted image

Sonček, user posted image user posted image user posted image .

Brigitka, uživajta.user posted image user posted image user posted image Pa poslikaj potem nove čeveljce.user posted image user posted image user posted image

Frutolinca, ne, zdaj me nič ne bo v Mb, vsaj v planu nimam. Boma verjetno kr potem šle. Ja, čevapov sem se pa ornk najedla, je dragi tako okusno spekel.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 1906
28.3.2009 18:37:38   
detelja

opažam, da imajo vsi aprilski sončki ful laskov...user posted image user posted image user posted image  so pa tako sladki...pol pa gledam slikice pa premišljujem, kako bo izgledal najin otrok, kaj bo user posted image /user posted image , a bo velik, majhen, drobčken, debel, glasen, tih,.....user posted image user posted image user posted image

najin otroček bo sigurno brez laskov ker me nič kislina ne mantra user posted image   pa sigurno ne bo droben in miren - mami in ati tudi nista bila ko sta bila majhna user posted image  sicer pa že zdaj kaže svoje divjaštvo user posted image

hehe...pol bo najin imel en del glave poln lasekov, na sredini bo pleša, pa na drugem delu glave spet laseki...na začetku me je ful matrala kislina, potem vmes nič in zdaj na koncu me spet ta hudič matra....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1907
28.3.2009 18:38:03   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

halo punce zlate

Kako smo kaj....Detelja a je s prehladom že kaj bolje???? Včeraj smo pomočnike pogrešale, še miška se je oglasla češ da je prišla pomočnike pogledat, pa jih ni blouser posted image ...ja, tisto curljanje iz nosu se je nehalo, ampak imam še vedno vse zaštopano...pa veš tisto ko je poln nos pa ne moreš dihat...pa sam mal migam po stanovanju pa že vse teče iz mene...no boljše pa je to, da nimam skoz solznih oči...čeprav sem že celo nosečnost opazila, da če se čist malo nasmejima ali kaj imam skoz take solzne očke...pa ne vem zakaj...sam od prehlada pa je kar lilo zadnjič.....Je mene tudi skozi celo nosečnost nekaj nos zaj...., učke pa tudi, isto to s solzenjem pa tak, da sem včasi mogla očala dat gor ko jih drugače mam 3 x na letouser posted image . No razen ko so bli pomočniki pod vprašajem takrat sem vidla ko zajcuser posted image user posted image    No Nalini je pa itak šla rodituser posted image ...Jo sem prav vesela za njo, da je dobla sinka in upam, da nam čimprej kaj javi. ona pa je itak lisica zadnji večer je napisala, da ji grejo pomočniki na živce...pa sem prav sklepala, da bo sigurno šla rodit in zato govori da ji grejo na živce, da jih pol me tudi ne bi gledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  drugače pa je še ona v P...javila mi je, da vam naj napišem, da je ok in da vas vse lepo pozdravlja...
super sam da sta z malim ok....je pa res lisička ja, sem ji jst takoj povedla, ko se je začela neki čez naše pomočnike pritoževat....veš kaj fouš je bla ko jih zej ne more gledatuser posted image user posted image user posted image ....no pa sej je dobla zdej najlepšega pomočnika na svetu in javi ji da jo tudi me lepo pozdravljamouser posted image
Angelito-Vse naj naj za tvoj rojstni dan, pa lepo praznujuser posted image user posted image user posted image

Danes mesec imam pa jst rokuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jo se mi še tak dolg zdiuser posted image .
Kaj boste kuhale punce???. Jst danes pripravljam takšno bolj domače kosilo, kuhano šunkico, repo in restan krompirček...no pa še juhica bo prejuser posted image .

Vas nisem še nič uspela prebrat, tak da bom zdle da pridem mal na tekočeuser posted image

oooooooo super...jaz pa imam še od PDP 13 dniuser posted image user posted image user posted image  sam se še vedno ne zavedam, da lahko vsak čas grem na letalo za rim...user posted image user posted image user posted image  včeraj me je mal zdramil ko je nalini javila, da je rodila...

Ja ti si res blizu z PDP sam mislim da boš počakala do tistega svojega 10.4. ko si ravno tako želišuser posted image ....sicer pa Rim za nobeno od nas ni več daleč....jst še sam svojga prepričam da se mal user posted image user posted image user posted image user posted image , ker pol do junija ziher nič ne bouser posted image user posted image ...ti deci ej, moj ga tak skriva kot da ma zlatgauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj ga je tut neki začel skrivat, js ne vem, kaj jim je. Js pa cela mehka ko ležim zram njega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PA ga primem v roke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj ga itak ali tako skriva al pa mi mal tko nag zapleše pol pa jaz takoj na veliko pogledam pa vpr., če bo kaj...pa se hitr obleče (to ponavadi ko se stušira) pa ni duha ne sluha o seksu...mogoče pa bo kaj do koncauser posted image user posted image  zdaj se me upa vsaj dotaknit...prej pa se me je izogibal tako, da bog ne daj, da bi me kje prijel, da slučajno ne bi pomislila na kajuser posted image user posted image user posted image  ej sam naj kaj jamra po porodu...bom mu ga otrgalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
28.3.2009 18:38:33   
*Junona*

Brigitka, Junonca se je potepala. Je mela Sonček prav. Zdle pa ležim na posli ko nasedli kit, sem tak sita, da še slino komaj požiram.user posted image user posted image user posted image

Nalini, čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da čujem kaj si dobrega jedla....firbec jstuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Jst sem tudi full sita, sem zmazala celo pico macarenauser posted image user posted image user posted image

Mi je kr nerodn napisat, kaj vse sem danes pojedla... ko da mam lukno v trebuhu.
No, okol petih popoldan me je zagrabila lakota in sem začela svojo pojedino... 2 kosa kruha namazana s putrom in marmelado, potem sem zobala sir, nato sem jedla francosko solato, hrenovko in topel domač kruh od tašče. Potem sem pa še sladoled. Zdle me bo pa raznesl, se bojim noči, ker sem prasička tolk požrla.user posted image user posted image user posted image Zdle boljš da ne grem par dni na vago, res. Pa še piknik imamo jutri. Ampak takšnega apetita, kot ga imam pa zdle zadnjih 14 dni pa že dolgo ne. Js bi že šla kr rodit, ker če ne se bom še 5 kg zredila do konca.

Evo, šibam, moj je že film zalaufo.

Fajn pančkite.user posted image user posted image user posted image

Nočko.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image junonca-junonca ti si taka facauser posted image user posted image user posted image user posted image , sej mam jst tudi full apetit zadnji časuser posted image , kaj čemo itak moramo zaužit okoli 2600kcl na danuser posted image

Tole ne vem, če jih ni blo ene 10 000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mam 1kg več danes, pa še spila sem veliko včeraj, lulat pa ne grem, čisto po malo, ni šlo 3 dcl iz mene.user posted image Spet se mi nekje voda nabira, ker zatekam ne, mogoče čisto, čisto malo.

meni tudi tehnica nagaja tko kar čez noč...pa tudi mislim, da nam zdaj na koncu mal bolj voda nagaja....saj ni nujno, da imaš zateče noge...lahko se ti kje drugje nabira voda...

jst sem cela vodenauser posted image user posted image ...mene če prepikneš bi po moje spuščat začelauser posted image .
Kar pa se tehnice tičeuser posted image ....midve že ene dva tedna ne prijateljujeva večuser posted image user posted image , je na takem mestu, jst se pa težko sklonimuser posted image user posted image ...tako da naj kr tam ostane, po porodu pa bova zopet postali bes friends

To si se pa fajn zmenla z vago, se moram še js.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
28.3.2009 18:38:51   
detelja

Dober večer.user posted image user posted image user posted image

Js sem malo boljše volje, se vidi, da sem sita.user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer smo pekli zunaj, ampak to za mene ni bil niti približno piknik. Saj pa nismo julija, da bi ob štirih popoldan začeli.

no, glavno, da si sita...a mlada madam je jedla danes meso? ti je prinesla čokoladico?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
28.3.2009 18:39:23   
*Junona*

hehe...pol bo najin imel en del glave poln lasekov, na sredini bo pleša, pa na drugem delu glave spet laseki...na začetku me je ful matrala kislina, potem vmes nič in zdaj na koncu me spet ta hudič matra....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
28.3.2009 18:39:40   
*Junona*

DETELJA-Sem jst svojmu učeri rekla da če nimamo doma vitaminov K in J2 da jih bom šla pač iskat.......pa me je full resno gledal, pa me vpraša ja ki pa boš dobla te vitamine pa čemu koristijouser posted image user posted image user posted image user posted image ....češ mamo pa že ja doma vse vrste vitaminovuser posted image user posted image ...mal sem ga še hecala pol sem mu pa povedla, pa sva se tak smejala poluser posted image user posted image user posted image .

Ta je pa dobra.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1912
28.3.2009 18:40:44   
*Junona*

halo punce zlate

Kako smo kaj....Detelja a je s prehladom že kaj bolje???? Včeraj smo pomočnike pogrešale, še miška se je oglasla češ da je prišla pomočnike pogledat, pa jih ni blouser posted image ...ja, tisto curljanje iz nosu se je nehalo, ampak imam še vedno vse zaštopano...pa veš tisto ko je poln nos pa ne moreš dihat...pa sam mal migam po stanovanju pa že vse teče iz mene...no boljše pa je to, da nimam skoz solznih oči...čeprav sem že celo nosečnost opazila, da če se čist malo nasmejima ali kaj imam skoz take solzne očke...pa ne vem zakaj...sam od prehlada pa je kar lilo zadnjič.....Je mene tudi skozi celo nosečnost nekaj nos zaj...., učke pa tudi, isto to s solzenjem pa tak, da sem včasi mogla očala dat gor ko jih drugače mam 3 x na letouser posted image . No razen ko so bli pomočniki pod vprašajem takrat sem vidla ko zajcuser posted image user posted image    No Nalini je pa itak šla rodituser posted image ...Jo sem prav vesela za njo, da je dobla sinka in upam, da nam čimprej kaj javi. ona pa je itak lisica zadnji večer je napisala, da ji grejo pomočniki na živce...pa sem prav sklepala, da bo sigurno šla rodit in zato govori da ji grejo na živce, da jih pol me tudi ne bi gledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  drugače pa je še ona v P...javila mi je, da vam naj napišem, da je ok in da vas vse lepo pozdravlja...
super sam da sta z malim ok....je pa res lisička ja, sem ji jst takoj povedla, ko se je začela neki čez naše pomočnike pritoževat....veš kaj fouš je bla ko jih zej ne more gledatuser posted image user posted image user posted image ....no pa sej je dobla zdej najlepšega pomočnika na svetu in javi ji da jo tudi me lepo pozdravljamouser posted image
Angelito-Vse naj naj za tvoj rojstni dan, pa lepo praznujuser posted image user posted image user posted image

Danes mesec imam pa jst rokuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jo se mi še tak dolg zdiuser posted image .
Kaj boste kuhale punce???. Jst danes pripravljam takšno bolj domače kosilo, kuhano šunkico, repo in restan krompirček...no pa še juhica bo prejuser posted image .

Vas nisem še nič uspela prebrat, tak da bom zdle da pridem mal na tekočeuser posted image

oooooooo super...jaz pa imam še od PDP 13 dniuser posted image user posted image user posted image  sam se še vedno ne zavedam, da lahko vsak čas grem na letalo za rim...user posted image user posted image user posted image  včeraj me je mal zdramil ko je nalini javila, da je rodila...

Ja ti si res blizu z PDP sam mislim da boš počakala do tistega svojega 10.4. ko si ravno tako želišuser posted image ....sicer pa Rim za nobeno od nas ni več daleč....jst še sam svojga prepričam da se mal user posted image user posted image user posted image user posted image , ker pol do junija ziher nič ne bouser posted image user posted image ...ti deci ej, moj ga tak skriva kot da ma zlatgauser posted image

Moj ga je tut neki začel skrivat, js ne vem, kaj jim je. Js pa cela mehka ko ležim zram njega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PA ga primem v roke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj ga itak ali tako skriva al pa mi mal tko nag zapleše pol pa jaz takoj na veliko pogledam pa vpr., če bo kaj...pa se hitr obleče (to ponavadi ko se stušira) pa ni duha ne sluha o seksu...mogoče pa bo kaj do koncauser posted image user posted image  zdaj se me upa vsaj dotaknit...prej pa se me je izogibal tako, da bog ne daj, da bi me kje prijel, da slučajno ne bi pomislila na kajuser posted image user posted image user posted image  ej sam naj kaj jamra po porodu...bom mu ga otrgalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moj ma tud vedn ene izgovoreuser posted image user posted image ....pol pa reče se bomo mi raj stisnal, vidiš kak nizk nosiš, da ne bo kaj narobeuser posted image user posted image user posted image , pa sploh nizk ne nosim....sam pol se me pa zjutri stisne tak fajn od odzadi.......takrat me pa ornk matrauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nama je isto... in pol me s tistim trdim štilom v hrbet žoka...mmmm...js pa čist paf...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1913
28.3.2009 18:40:54   
detelja

Brigitka, Junonca se je potepala. Je mela Sonček prav. Zdle pa ležim na posli ko nasedli kit, sem tak sita, da še slino komaj požiram.user posted image user posted image user posted image

Nalini, čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da čujem kaj si dobrega jedla....firbec jstuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Jst sem tudi full sita, sem zmazala celo pico macarenauser posted image user posted image user posted image

Mi je kr nerodn napisat, kaj vse sem danes pojedla... ko da mam lukno v trebuhu.
No, okol petih popoldan me je zagrabila lakota in sem začela svojo pojedino... 2 kosa kruha namazana s putrom in marmelado, potem sem zobala sir, nato sem jedla francosko solato, hrenovko in topel domač kruh od tašče. Potem sem pa še sladoled. Zdle me bo pa raznesl, se bojim noči, ker sem prasička tolk požrla.user posted image user posted image user posted image Zdle boljš da ne grem par dni na vago, res. Pa še piknik imamo jutri. Ampak takšnega apetita, kot ga imam pa zdle zadnjih 14 dni pa že dolgo ne. Js bi že šla kr rodit, ker če ne se bom še 5 kg zredila do konca.

Evo, šibam, moj je že film zalaufo.

Fajn pančkite.user posted image user posted image user posted image

Nočko.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image junonca-junonca ti si taka facauser posted image user posted image user posted image user posted image , sej mam jst tudi full apetit zadnji časuser posted image , kaj čemo itak moramo zaužit okoli 2600kcl na danuser posted image

Tole ne vem, če jih ni blo ene 10 000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mam 1kg več danes, pa še spila sem veliko včeraj, lulat pa ne grem, čisto po malo, ni šlo 3 dcl iz mene.user posted image Spet se mi nekje voda nabira, ker zatekam ne, mogoče čisto, čisto malo.

meni tudi tehnica nagaja tko kar čez noč...pa tudi mislim, da nam zdaj na koncu mal bolj voda nagaja....saj ni nujno, da imaš zateče noge...lahko se ti kje drugje nabira voda...

jst sem cela vodenauser posted image user posted image ...mene če prepikneš bi po moje spuščat začelauser posted image .
Kar pa se tehnice tičeuser posted image ....midve že ene dva tedna ne prijateljujeva večuser posted image user posted image , je na takem mestu, jst se pa težko sklonimuser posted image user posted image ...tako da naj kr tam ostane, po porodu pa bova zopet postali bes friends

To si se pa fajn zmenla z vago, se moram še js.

ja, res se je fajn zmenila...sam meni to ne uspe...jaz jo lahko skrijem ali pa ne vem vržem v koš pa bom ziher šla po drugo...je dragi rekel, da bomo zdaj za šparove točke kupili še eno vago, da se bom lahk na 2 vagala, da bo ja točno kolk vagam...njemu gre to tako na živce, da se tolk žrem glede kg itd...ko mi kdo reče, da se mi ne vidi, da bi se tolk zredila jaz pa začnem ja pa imam debela stegna pa to pa ono...moj sam z očmi zavijauser posted image user posted image user posted image  on pa se je tudi ornk zredil v nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image  včasih gleda najine buščije pa pravi,...mislim, da grem pred tabo rodit...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
28.3.2009 18:41:08   
*Junona*

Zdej pa zbudim dragega...ko tak lepo smrči tule zraven naju, pa gremo počasi v shoping in na sladoleduser posted image user posted image user posted image , mi je dolg časuser posted image user posted image ....ga bom mal pobožala mogoč pa bo kajuser posted image user posted image .

FAJN BODITE

A je blo kej?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1915
28.3.2009 18:41:26   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

user posted image

user posted image

user posted image Tega bi se jst ne branlauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Se vidi, da je detelja boljšauser posted image user posted image user posted image .

Miška, ti si faca.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
28.3.2009 18:41:55   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Junona - 18 let pa tko komplicira,.... oh jej user posted image  

Ja, katastrofa... baje se ima za učit mi je zdle tašča rekla. Sej je 14 dni prej vedla, da bo piknik. Če se ma pa tolk za učit, naj bo pa doma. Sej ni nujno da pride, ni piknik njej v čast. Kot sem že rekla 14 dni nazaj je bla prvič pri hiši pa misli, da se cel svet okol nje in njenga vrti. On se je šel pa na taščo dret, ona pa nič kriva.user posted image user posted image user posted image Če pa danes ne bo jedla mesa, ji pa js čevap v uste zrinem.

ta vaša mlada snaha bo sigurno nosila hlače pri hiši, se že zdaj vidiuser posted image user posted image user posted image

Še dober, da ne boma skup živele.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
28.3.2009 18:42:14   
*Junona*

Kje pa ste vse?????
Do zdej smo tko lepo filale tele strani, danes se je pa kr mal ustavluser posted image .....dobr zdej če ste vse na svoje drage navalileuser posted image user posted image , pol vam še oprostim....ampak če pa skos spite, pol pa neuser posted image user posted image .
Upam da je naša Junonca prišla do svojih čevapčičevuser posted image ....se mi je prej prav zasmililauser posted image

Detelja......bo kaj pomočnikov dans al so se vsi po MS skril ko je tak slab vremeuser posted image user posted image , jst bi rabla koga za ritko pihatuser posted image user posted image

KPMK-ki pa si ti???

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1918
28.3.2009 18:42:21   
detelja
meni pa danes popoldan nekam ful otrdeva trebuh...sicer me nič ne boli pa ne špika...bebi je kar fajn živahen...sam pa ga imam skoz nekam trdegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  škoda, da dragega ni doma, da bi videl kaj želim od njega...kako trdegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
28.3.2009 18:43:16   
*Junona*

mene pa vedno, ko pretipa reče, ste odprti, je vse zaprto in ok....vedno vse komentira...se pa to tudi meni dogaja, da imam doma polno glavo vpr. kaj jo bom vse vpr. pol pa ko grem iz zd pa se spomnim, da je pol nisem vpr...

Ja, meni se tudi to dogaja. Včasih si kar zapišem.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
28.3.2009 18:43:20   
detelja

Junona - 18 let pa tko komplicira,.... oh jej user posted image  

Ja, katastrofa... baje se ima za učit mi je zdle tašča rekla. Sej je 14 dni prej vedla, da bo piknik. Če se ma pa tolk za učit, naj bo pa doma. Sej ni nujno da pride, ni piknik njej v čast. Kot sem že rekla 14 dni nazaj je bla prvič pri hiši pa misli, da se cel svet okol nje in njenga vrti. On se je šel pa na taščo dret, ona pa nič kriva.user posted image user posted image user posted image Če pa danes ne bo jedla mesa, ji pa js čevap v uste zrinem.

ta vaša mlada snaha bo sigurno nosila hlače pri hiši, se že zdaj vidiuser posted image user posted image user posted image

Še dober, da ne boma skup živele.

bi se verjetno 1,2,3 skup spravli in pretepliuser posted image user posted image user posted image  al pa mal razrečli laseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
28.3.2009 18:44:18   
*Junona*

Kpmk, js sem šla še enkrat tvoj albumček gledat in si mi znana...ampak ne od G, od nekod drugod, pa se ne spomnem od kod.

Kje pa lahko jaz tebe vidim, da te prepoznam user posted image ????  V albumčku si se spretno skrila user posted image user posted image user posted image

A veš, da nimam zdle nobene slikce. Sonček ima ono, ko smo ble na srečanju. Sonček, ko boš mela čas jo daj prosim prilimaj gor, da me kpmk vidi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
28.3.2009 18:48:34   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: miška2006
Sem najdla številko. Pa tudi poklicala sem (01 3611292) in stane svečka pra prtiček (oboje ročno izdelano) 37€. Ni glih poceni je pa zelo zelo lepo narejeno. Prtiček sešijejo na roke, vendar ime in datum krsta napišejo na svečko. Če katera želi bom prpopala slikico. Samo moram še prej poslikati.

Ti kar prilepi slikico, me zanima - katere sestre jih pa izdelujejo, ker jest na spletnih straneh naših redovnic nisem nič našla.

Karmeličanski samostan Sora

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
28.3.2009 19:06:16   
kpmk

Ojla,.... da se malo javim,..... danes sem še jst sterilizirala in prpravila vse za v P. tko da zdej sem pa prpravljena user posted image . Tako vreme mamo, da ni za nikamoruser posted image ,.... kje je sonček, ga niste nič naročileuser posted image ?
brigita - kake pleničke majo to v Kik-u? A so cele barvaste ali samo potiskane z vzorčki? Ti mi skoz kadar koli te berem lušte s sladoledom delašuser posted image
Junona - ja le objavte slikco, da te prepoznam user posted image user posted image user posted image  samo javite kje bo slikca, da jo najdem user posted image  
detelja - veš mene je tud dr samo enkrat pogledal, pa še to ker sem imela bolečine, da je preveril če je vse ok, pol pa nikoli več, tak da tud jst ne vem kako je s tem,.... mi je pa skor vedno naredil uz,....
pikatara - dvojne čestitke user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
28.3.2009 19:14:40   
kpmk
Zdej ko se pa meni piše, pa nobene ni user posted image  vse se catrate,... pol pa nič se grem pa jst mal sama sebe razvajat, se še "uredit" če bi bilo res kam treba it user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.