sonček85 -> RE: Aprilčice 2009- IV.del (25.3.2009 16:36:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Mau sem iz konteksta, ker enostavno ne uspem vsega prebrati kar natipkate. Zakaj naj bi bil malinov čas dober, za lažji porod al kaj drugega?? evo tukaj piše k je brina napisala in krfjolca od BrinaBA Ravno sem kupila čaj iz malinovih listov - v LJ v spec. trgovini na Trnovem (tista v novih blokih Trnovska vrata), dala pa sem cca. 3 EUR; pije se pa trikrat na dan (čaj iz ene žličke). (me je opozorila, da lahko s 36 tedni začnem) Aja, prvič sem ga pila 1 teden 2-3 skodelice na dan; rodila sem s 38 tedni; prišla odprta 7 cm v porodnišnico, rodila po 10 min v porodni sobi (jaz mislim, da je pomagal) IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Jaz sem v prvo tudi pila ta čaj, pa se mi zdi da je kar pomagal. Sem se kar hitro odpirala, rodila pa en teden pred rokom. Zdaj ga tudi pijem, upam, da bo pomagal. Kupila sem ga pa v Lj v City parku. Pijem pa 2-3x na dan, zmešam pa malinove liste in materino dušico. Malinovi listi naj bi bili za mehčanje MV, dušica pa za odpiranje. in od krfjolce
|
|
|
|