Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 8.4.2009 11:26:35
|
|
|
|
detelja
|
ZDAJ PA HITR PRITE VSE NA 5. DEL!!!
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 8.4.2009 11:29:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Oj Danes sem imela spet ctg in spet ni bil ok, tako da ga imam ponovno jutri,.... in bomo videli kako in kaj,.... spet sem na tem, da ne vem kaj sledi,.... pi no to je na kratko javljanje, vas grem prebrat, je dosti za pogledat jau...pa kaj ni ok...a se vidijo popadki, ali ni dober srčni utrip ali kaj??? držim pesti, da bo jutri vse ok... Otroček je vedno premiren ,..... o popadkih pa ne duha in ne sluha,..... zdej pa sem začela (ta teden) še bolj kot prej zatekat, res res fejst,.... eh svašta,... pa tam tud nič konkretnoi ne rečejo,.... kpmk - Vem, da je težko, ker te skrbi, toda poskusi en dan imet popolnoma sproščen in relaksiran. Počni samo tiste stvari, ki te zares sproščajo . S tem boš sprostila ne le svojo psiho, temveč tudi svoje telo, ker morda pa se je vse skupaj ustavilo, ker si notranje preveč napeta. Kar je seveda čisto razumljivo. Morda ti pa to pomaga. Pa kakšne vice si preberi in se na veliko smej ... Držim pesti, da bo vse ok .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 8.4.2009 11:32:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA Zdravo nosečke in mamice!! Hvala vsem za čestitke , izgleda, da sem si res splanirala datum za rodit Z Zalo sva že doma, bolj ali manj spi in je. Mleka imam za izvoz, tako da je sploh super. ooooooooooBratec in sestrica sta navdušena, meni pa še vedno maka kakšna noč spanja... . Porodna zgodba pa še sledi.. Lep pozdrav vsem! Iiiii, kako je lepa . Super, da vse teče kot mora, spanec pa tudi še bo. Samo pazi, da v času, ko Zala spančka, ti ne čistiš in gospodinjiš, ampak da greš tudi ti malo spat. Za dom in za večje pa naj kar očka poskrbi. Lepo se cartajte vsi skupaj .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?