Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* A je že ona nova oddaja? Grem pogledat. ja je že.... so ga zdle pred ženo vprašal, če je imel med njeno nosečnostjo spolne odnose z drugo žensko ....in rekel je ja lahko vrjamete Kaj? Prasec! Med nosečnostjo? Ej, takšnega pa ne rabim. Si predstavljaš: ti nosiš njegovega otroka in greš čez vse muke nosečnosti, on pa vmes malo skoči na drugo. Moj tako ve: če ga kdaj zalotim z drugo, mu ga odrežem in dam v mikser, da mu ga slučajno ne morejo prišiti nazaj . jaz sem mojemu tudi povedala svoje...sem mu rekla, če se želi ****t okrog pol naj reče pa greva vsak svojo pot in se lahk cele dneve vlači okrog...zdaj pa ko je otrok na poti itd...pa naj mal premisli, če se splača itd... Pa še kak se je skos smejal, prasec.... Pol je pa še reku, da ni važn, zakaj je moški usaril žensko, ampak da je važno, da ona ve, zakaj jih je dobila...Si lahk mislite? sam njen nasmeh pa je postal kar tak čuden...saj tudi jaz ne vem kako bi odreagirala če bi kja takega izvedela...sam kolk vem je on to že javno povedal takrat ko je bila aktualna kmetija pa je cirila bila kao potencialni kandidat za zmago... sam punce roko na srce veste kolk je tega, da moški okrog namakajo, ko so ženske noseče...sam ej takega prasca bi takoj nagnala...saj pa ni sam moj otrok...zato pa pravim, da je dobr da so moški lahko pri porodu...da vsaj vidijo, kako je to, da ni to kot ko greš na wc pa si mal zaprt...ampak je kar nekaj...baje, da je ful kritik glede te oddaje, ker so baje preveč osebni...sam itak ljudje pa kaj takega najrajši gledamo/gledajo... To pa res. Ampak js ni šans, da se prijavim v tako oddajo, pa ne da bi imela ne vem kakšne skrivnosti, ampak so stvari, ki jih vema samo js in dragi in ki jih vem tudi samo js.Intima je pač intima. pa saj glih sva se z mojim pogovarjala...saj lahk ti rečeš tudi resnico pa bo tam pisal, da je laž...no ne vem...in si predstavljaš, da te vpr. če si kaj prevarala partnera in npr. ga nisi...oni pa rečejo da je laž...pa mogoče govoriš ti res resnico...doma pa ločitve itd..nekak se mi to ne zdi glih 100%...ker če tako gledaš kolk pa je ljudi, ki jim za vse dol visi...bi šli v to oddajo in bi prišli brez problema do tega denarja...sam itak,da neki naredijo, da je laž...nekako se mi ne zdi realna oddaja oz resnična ne vem kako bi jo opisala...mislim, da je mal prirejeno.. Veš detelja, da sem jaz isto razmišljala, da tukaj gotovo ne bo vse "čisto", saj je njihov namen predvsem gledanost. Pol pa pač najdejo takšne frike, ki so pripravljeni na vse samo zaradi keša. Zdaj preveč pametne se ne bom delala, ker oddaje nisem gledala , toda po tem, kar drugi razlagajo, je to zagotovo le en velik šov in sploh ne gre za resnico.
|