Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:44:19
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pravite, kdaj vas bo detelja zapustila??? kdaj bom šla na letalo oz bomo šli??? hmmm,... po moje znaš bit kr hitra, sumljiva si,....... mene boš ziher prehitela, no sej me boste vse hmmm jaz pravim, da ko me bo enkrat mal stisnilo bo takoj akcija...prej sem bila na balkonu in sem gledala kako se fajn luna nastavlja še jutr pa je polna luna pol pa bo sigurno postalo zatišje na rr...v rimu pa bo gužva...upam, da bo na letalu plac za nas
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:45:10
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pravite, kdaj vas bo detelja zapustila??? kdaj bom šla na letalo oz bomo šli??? Iz četrtka na petek te bo začelo grabit. zarad lune??? Po moje bom jst ekstremn primer ki ga bodo pustil in bom na koncu na rr z majčicami
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:46:10
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pravite, kdaj vas bo detelja zapustila??? kdaj bom šla na letalo oz bomo šli??? Jst začnem na to vprašanje pobirat stave! Predlagajte datum! ja, ja, ti si moja desna roka no pa da še slišim tvoj datum 14.4.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:46:21
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pravite, kdaj vas bo detelja zapustila??? kdaj bom šla na letalo oz bomo šli??? Iz četrtka na petek te bo začelo grabit. tako se govori evo ker si tako prijazna dobiš kar dva
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:46:22
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja vidim, da je brigita prijavljena na rr kaj ona polira zvončka pa poleg bere naše citate????? ali pa gleda pomočnike pa si kaj strastnega domišlja pol pa predstavljate kako bo zglancan zvonček sploh ni čudno, če junona sliši bingljanje Zdaj je še tempo hitrejši kot prej, bingljanje intenzivnejše, glasnejše... Kaj krave iz pašnika ženeta? Ker če je tole poliranje, pol pa Brigitka re obvlada in verjetno dragemu zdle oči okol in okol suče od užitka.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:46:29
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pravite, kdaj vas bo detelja zapustila??? kdaj bom šla na letalo oz bomo šli??? hmmm,... po moje znaš bit kr hitra, sumljiva si,....... mene boš ziher prehitela, no sej me boste vse hmmm jaz pravim, da ko me bo enkrat mal stisnilo bo takoj akcija...prej sem bila na balkonu in sem gledala kako se fajn luna nastavlja še jutr pa je polna luna pol pa bo sigurno postalo zatišje na rr...v rimu pa bo gužva...upam, da bo na letalu plac za nas Če ne bo placa, bo pa treba karte pogledat in tiste brez rr bonusa se naj izkrcajo in grejo z drugim letom v Rim
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:46:49
|
|
|
|
BaGSi
|
< Sporočilo je popravil BaGSi -- 7.4.2009 20:47:18 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:47:09
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pravite, kdaj vas bo detelja zapustila??? kdaj bom šla na letalo oz bomo šli??? Iz četrtka na petek te bo začelo grabit. zarad lune??? Po moje bom jst ekstremn primer ki ga bodo pustil in bom na koncu na rr z majčicami kdaj imaš ti rok?...jaz imam v petek zato mislim, da bo mogoče luna pomagala...sicer sem prej bila pod vročo vodo baje, da pomaga...sicer glih ne upam, kaj dosti telovadit pod vročo vodo zarad bakterij...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:47:32
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 za mene prosim predzadnji meni ....čuj detelja ne vem če ne bova midve danes sami prišli do 200 ... kam si nama Junonca pobegnala ???? Grem zdle neki za miško2006 iskat Ja pr frizerju sem bla no, kaj si pozabla? Veš kaka pičkica sem. Zdej si pa že ti tud spedenana za Rim Jaaa! Jutri imam še brazilsko, tako da bo še frčafelca spedenana. Ja pol pa danes še ne moreš it , sem mislila da si spedenana u nulo že danes,... no pol pa jutri Aja a si imela tokrat tud reakcijo na akupunkturo? MAl sem mela, me je malo črvičilo, ampak ne tak fejst ko prvič. Men nič ne hasne še tiste dodatne igle mal nad rito ne A še greš zdej kej? Js mam v četrtek. UPAM DA NE !!!!! Če do pon ne rodim, grem v pon,.... ampak,.... hmmmm tole je pa že kriza Joj, js tudi upam, da boš do takrat že cartala. Mogoče te pa jutri obdržijo in ti sprožijo. Tako se mi zdi, boš sporočila, če je res...
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:47:59
|
|
|
|
kpmk
|
Jst upam, da ko bom šla rodit, da bo soba fraj, da ne bo kriza in bomo vsi pol v eni sobi ločeni kr z zaveso
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:48:19
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja vidim, da je brigita prijavljena na rr kaj ona polira zvončka pa poleg bere naše citate????? ali pa gleda pomočnike pa si kaj strastnega domišlja pol pa predstavljate kako bo zglancan zvonček sploh ni čudno, če junona sliši bingljanje Zdaj je še tempo hitrejši kot prej, bingljanje intenzivnejše, glasnejše... Kaj krave iz pašnika ženeta? Ker če je tole poliranje, pol pa Brigitka re obvlada in verjetno dragemu zdle oči okol in okol suče od užitka. ej zdaj pa sem se morala nasmejat res do solz ja ali je eno ali drugo...mogoče pa sam krave domov ženeta upam, da nima velikih žuljev na roki pa še kje
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:48:59
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pravite, kdaj vas bo detelja zapustila??? kdaj bom šla na letalo oz bomo šli??? Jst začnem na to vprašanje pobirat stave! Predlagajte datum! ja, ja, ti si moja desna roka no pa da še slišim tvoj datum 14.4. oooooooooooooo to mi je že ena tudi rekla, da bo ta datum...moj pa trdi da bo 12.4...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:49:08
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 zdej dobim nzvečer namesto lulčeka...eno plastično cevko v fračefelo ...a nisem boga, sem pa zato tortico dobla ....detelja maš prav res so za vse moški krivi A je vsaj fajni občutek? ne ni junoncs...čist plastičn
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:49:42
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pravite, kdaj vas bo detelja zapustila??? kdaj bom šla na letalo oz bomo šli??? hmmm,... po moje znaš bit kr hitra, sumljiva si,....... mene boš ziher prehitela, no sej me boste vse hmmm jaz pravim, da ko me bo enkrat mal stisnilo bo takoj akcija...prej sem bila na balkonu in sem gledala kako se fajn luna nastavlja še jutr pa je polna luna pol pa bo sigurno postalo zatišje na rr...v rimu pa bo gužva...upam, da bo na letalu plac za nas Men se zdi, da bota Detelja in Kpmk ena za drugo popadale.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:49:48
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pravite, kdaj vas bo detelja zapustila??? kdaj bom šla na letalo oz bomo šli??? hmmm,... po moje znaš bit kr hitra, sumljiva si,....... mene boš ziher prehitela, no sej me boste vse hmmm jaz pravim, da ko me bo enkrat mal stisnilo bo takoj akcija...prej sem bila na balkonu in sem gledala kako se fajn luna nastavlja še jutr pa je polna luna pol pa bo sigurno postalo zatišje na rr...v rimu pa bo gužva...upam, da bo na letalu plac za nas Če ne bo placa, bo pa treba karte pogledat in tiste brez rr bonusa se naj izkrcajo in grejo z drugim letom v Rim jaaa, točno tako...sicer pa sem direktorica pa valda mi bodo pogledal skoz prstov in mi dali najboljšo sobo, osebje itd.ali??? si zaslužim a ne?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:50:06
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pravite, kdaj vas bo detelja zapustila??? kdaj bom šla na letalo oz bomo šli??? Iz četrtka na petek te bo začelo grabit. zarad lune??? Po moje bom jst ekstremn primer ki ga bodo pustil in bom na koncu na rr z majčicami Luna vaju bo pognala.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:50:27
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pravite, kdaj vas bo detelja zapustila??? kdaj bom šla na letalo oz bomo šli??? Iz četrtka na petek te bo začelo grabit. tako se govori evo ker si tako prijazna dobiš kar dva Iii, hvala. Upam, da se uresniči moja napoved.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:50:47
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pravite, kdaj vas bo detelja zapustila??? kdaj bom šla na letalo oz bomo šli??? hmmm,... po moje znaš bit kr hitra, sumljiva si,....... mene boš ziher prehitela, no sej me boste vse hmmm jaz pravim, da ko me bo enkrat mal stisnilo bo takoj akcija...prej sem bila na balkonu in sem gledala kako se fajn luna nastavlja še jutr pa je polna luna pol pa bo sigurno postalo zatišje na rr...v rimu pa bo gužva...upam, da bo na letalu plac za nas Men se zdi, da bota Detelja in Kpmk ena za drugo popadale. hehe, ali pa kar skup
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:50:50
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pravite, kdaj vas bo detelja zapustila??? kdaj bom šla na letalo oz bomo šli??? Iz četrtka na petek te bo začelo grabit. zarad lune??? Po moje bom jst ekstremn primer ki ga bodo pustil in bom na koncu na rr z majčicami kdaj imaš ti rok?...jaz imam v petek zato mislim, da bo mogoče luna pomagala...sicer sem prej bila pod vročo vodo baje, da pomaga...sicer glih ne upam, kaj dosti telovadit pod vročo vodo zarad bakterij... Js mam po UZ 27. po ZM pa 30. aprila. Upam, da rodim prej.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:50:56
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 za mene prosim predzadnji meni ....čuj detelja ne vem če ne bova midve danes sami prišli do 200 ... kam si nama Junonca pobegnala ???? Grem zdle neki za miško2006 iskat Ja pr frizerju sem bla no, kaj si pozabla? Veš kaka pičkica sem. Zdej si pa že ti tud spedenana za Rim Jaaa! Jutri imam še brazilsko, tako da bo še frčafelca spedenana. Ja pol pa danes še ne moreš it , sem mislila da si spedenana u nulo že danes,... no pol pa jutri Aja a si imela tokrat tud reakcijo na akupunkturo? MAl sem mela, me je malo črvičilo, ampak ne tak fejst ko prvič. Men nič ne hasne še tiste dodatne igle mal nad rito ne A še greš zdej kej? Js mam v četrtek. UPAM DA NE !!!!! Če do pon ne rodim, grem v pon,.... ampak,.... hmmmm tole je pa že kriza Joj, js tudi upam, da boš do takrat že cartala. Mogoče te pa jutri obdržijo in ti sprožijo. Tako se mi zdi, boš sporočila, če je res... Upam,.... javim,...
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:51:18
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pravite, kdaj vas bo detelja zapustila??? kdaj bom šla na letalo oz bomo šli??? hmmm,... po moje znaš bit kr hitra, sumljiva si,....... mene boš ziher prehitela, no sej me boste vse hmmm jaz pravim, da ko me bo enkrat mal stisnilo bo takoj akcija...prej sem bila na balkonu in sem gledala kako se fajn luna nastavlja še jutr pa je polna luna pol pa bo sigurno postalo zatišje na rr...v rimu pa bo gužva...upam, da bo na letalu plac za nas Men se zdi, da bota Detelja in Kpmk ena za drugo popadale. hehe, ali pa kar skup
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:51:34
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pravite, kdaj vas bo detelja zapustila??? kdaj bom šla na letalo oz bomo šli??? Iz četrtka na petek te bo začelo grabit. tako se govori evo ker si tako prijazna dobiš kar dva Iii, hvala. Upam, da se uresniči moja napoved. tudi jaz upam in da se uresniči moja želja a gremo zdaj na V. del
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:52:16
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pravite, kdaj vas bo detelja zapustila??? kdaj bom šla na letalo oz bomo šli??? Iz četrtka na petek te bo začelo grabit. zarad lune??? Po moje bom jst ekstremn primer ki ga bodo pustil in bom na koncu na rr z majčicami Luna vaju bo pognala. al pa od domačega pomočnika rilec
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 7.4.2009 20:53:23
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 za mene prosim predzadnji meni ....čuj detelja ne vem če ne bova midve danes sami prišli do 200 ... kam si nama Junonca pobegnala ???? Grem zdle neki za miško2006 iskat Ja pr frizerju sem bla no, kaj si pozabla? Veš kaka pičkica sem. Zdej si pa že ti tud spedenana za Rim Jaaa! Jutri imam še brazilsko, tako da bo še frčafelca spedenana. Ja pol pa danes še ne moreš it , sem mislila da si spedenana u nulo že danes,... no pol pa jutri Aja a si imela tokrat tud reakcijo na akupunkturo? MAl sem mela, me je malo črvičilo, ampak ne tak fejst ko prvič. Men nič ne hasne še tiste dodatne igle mal nad rito ne A še greš zdej kej? Js mam v četrtek. UPAM DA NE !!!!! Če do pon ne rodim, grem v pon,.... ampak,.... hmmmm tole je pa že kriza Joj, js tudi upam, da boš do takrat že cartala. Mogoče te pa jutri obdržijo in ti sprožijo. Tako se mi zdi, boš sporočila, če je res... Upam,.... javim,... Js pa držim pestke.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?