Magi* -> Nekaj vprašanj. (6.5.2005 9:14:15)
|
uf, ne bi vedla Pilar, a je 400g dovolj ali ne. a pediater ni pa prav nič komentiral. ma, če je otrok zadovoljen, polulan in pokakan, potem mora bit dovolj. saj ljudje nismo stroji, da bi se redili po priročniku. pa najboljš itak sama veš, a je kontent, a ne? če se ti zdi, da ostaja lačen, mu pa lahko že začneš kaj dodajat (kako riževo kašico, gosto hrano:zmeden:). kar se tiče pa odhodov od doma pa tudi ne vem kaj bi ti svetovala. jaz sem mojo že od vsega začetka navajala, da je malo tudi sama z drugimi (čeprav mami je še zmeri zakooon). začetki so bli tudi pri nas zelo jokavi, zdaj je pa že boljše. je zelo navajena tudi na druge ljudi. poskusi tako, da Jureta kdo drug pestuje, medtem pa ti malo po malo izginjaš iz njegovega vidnega polja. se bo že navadil. je pa tudi res, da so si otroci zelo različni. jaz npr sem bila zelo nomadsko dete in mi je bilo povsod in v vsakem naročju fino (vir: mami;)); moja sestra pa se je še dolgo držala mamine kikle in je bila zelo sramežljiva. ampak danes je pa prav tak razbojnik, kot sem jaz.:)-
|
|
|
|