|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko gotovine
22.3.2009 22:19:26   
Ribica **
Kak bakren kovanec se pa najde, vcasih pol evra, da mam za na avtomat na faksu. Vse placujem s kraticami, ker tako manj zapravim. Sploh kadar ne vem, koliko sploh se imam na kartici user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
22.3.2009 22:44:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
22.3.2009 23:16:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

Povprečno okrog 40-50€.

Sem pa alergična na ljudi, ki v denarnici nimajo niti 4 ali 5€, pa že kartice ven vlečejo.

Me pa zanima, če še nobeni od vas, ki ne nosite nič gotovine, ni bilo nikoli nerodno, ko se je v trgovini npr. sesul sistem v pos-terminalu, pa ni prijelo nobene kartice? user posted image

Kaj naredite potem?

Pustite nakup na traku, ali vztrajate in čakate, da bo pa že 1x prijelo?... Zadaj za vami pa že ena Bagi, preklinja. user posted image

Ne naletim nikoli na pokvarjen pos terminal.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
23.3.2009 8:39:55   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

nosite v denarnici?
Ali raje vse placujete s karticami?

Nikoli več kot 20-30€, včasih kaj več, recimo ko dvignem denar in grem pol takoj nekaj plačat.
Plačujem pa tudi s karticami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.3.2009 8:42:41   
muška
od 15 do max 20 s kartico, potem pa keš, ker je kartica prazna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.3.2009 10:55:38   
mika

Povprečno okrog 40-50€.

Sem pa alergična na ljudi, ki v denarnici nimajo niti 4 ali 5€, pa že kartice ven vlečejo.

Me pa zanima, če še nobeni od vas, ki ne nosite nič gotovine, ni bilo nikoli nerodno, ko se je v trgovini npr. sesul sistem v pos-terminalu, pa ni prijelo nobene kartice? user posted image

Kaj naredite potem?

Pustite nakup na traku, ali vztrajate in čakate, da bo pa že 1x prijelo?... Zadaj za vami pa že ena Bagi, preklinja. user posted image

Pred kratkim se mi je to zgodilo, ampak sem imela točenuser posted image znesek v denarnici. ne vem zakaj bi meni bilo nerodno, če je njihova blagajna (tik tak v M) zablokirala. Sej so kartice plačilno sredstvo.
Trgovka se mi je na veliko opravićevala, ker jih nekatere stranke nadirajo.

Včasih imam gotovino, včasih ne. Sem zelo lena it na bankomat.

Neposredna povezava do sporočila: 31
23.3.2009 11:02:37   
AnciM
Na začetku meseca vsaj 100€, potem pa počasi kopni. Moj mi namreč vsak mesec da gotovino za v trgovino; 200€ na mesec zapravim za hrano in čistila, pol prispeva on.

Se mi pa zadnje čase dogaja, da mi kartica neki blokira. Ene težave imam s čipom. Mislite, da bi mi banka spet zaračunala novo kartico, če jim grem povedat, da mi ne dela? V zadnjem letu sem že trikrat menjala kartico (zaradi poroke, potem so narobe napisali naslov, pa banka je logotip zamenjala) in mi že mal preseda, da moram vedno jaz plačat zamenjavo kartice.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.3.2009 11:11:06   
Ribica **

Kaj naredite potem?

Se mi se ni zgodilo in ce njim crkne, nisem jaz kriva. Moj je enkrat pac laufal na bankomat, kaj pa ces narest.

Mi gre bolj na zivce, ko prides v trgovino zjutraj pa pac nimas drobiza in ti trgovke (vsaj v "nasem" Mercatorju) prav nesramno recejo, ce nimas drobiza. Ja ce bi ga imela, bi ga dala, tako ga pa nimam, a ne. Isto je bilo prej pri tolarjih .. na kartici je pa vedno tocen znesek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 33
23.3.2009 12:27:30   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

Se mi pa zadnje čase dogaja, da mi kartica neki blokira. Ene težave imam s čipom. Mislite, da bi mi banka spet zaračunala novo kartico, če jim grem povedat, da mi ne dela? V zadnjem letu sem že trikrat menjala kartico (zaradi poroke, potem so narobe napisali naslov, pa banka je logotip zamenjala) in mi že mal preseda, da moram vedno jaz plačat zamenjavo kartice.

Jaz je ne bi plačala. Če so nesposobni, naj sami krijejo stroške.
Drugač pa - 20 evrov, +/- 5 EUR mam po navadi gotovine.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.3.2009 12:32:35   
Nika v službi
Mah, čist odvisno, včasih tudi 200€, včasih pa komaj za kavico. Se mi je zgodilo, da je bila denarnica tudi povsem prazna. Sicer pa večinoma plačujem s karticami, ampak porabo in evidenco imam pod kontrolo. Midva z možem z denarjem kar znava, tako da ni problemov.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.3.2009 14:50:34   
Anonimen
Kartice nimam nobene, razen bančne, pa še ta ni plačilna. Denar dvigam na matični banki, v denarnici pa je odvisno od potrebe, običajno okoli 20€, če imam namen plačat položnice pa tudi 500€. Samo slednje gre z banke direkt na pošto user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ribica **)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
23.3.2009 18:06:26   
Anonimen

Ne, se kavo sem zicala v gostilni na ta racun user posted image .
To bi mi moral povedati prej, da terminal ne dela, preden pojem, ne pa da me spravlja v nerodnost.

Neposredna povezava do sporočila: 37
23.3.2009 18:08:12   
Anonimen
Se mi je zgodilo, da je bila denarnica tudi povsem prazna.

Tudi meni..in sem se vehementno vabila na kavo, kjer niso sprejemali kartic.
Od takrat nosim s sabo vsaj 10€.

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
23.3.2009 19:29:09   
BAMBINA_

Ziher je bilo načrtno - važno, da si pokazala interes user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
23.3.2009 20:24:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Ziher je bilo načrtno - važno, da si pokazala interes user posted image

To itak user posted image . Me je kava drago stala.

Ma kaj, ko v prakticno vsakem kaficu sprejemajo kartice, vsaj tam, kjer obicajno hodim.
Kdo bi si mislil, da jih kje sploh ne sprejemajo vec.

Ker naceloma vse placujem s kartico, da vsaj enkrat mesecno pogledam, za kaj porabljam denar.

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?