Mesečnica -> RE: stokke stolček za hranjeneje (31.3.2009 20:51:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa Aha, sem že našla, 169 € [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Pa očitno je vreden denarja? Toliko stane samo stolček. Za dodatke še plačaš: varovalo je od 39 (zeleno) do 43 evrov (druge barve), blazina pa tudi približno 30 evrov. Mi smo prvi Tripp Trapp v BC kupili jeseni 2007, ko je bil še malo cenejši, pa še eno akcijo smo ujeli in smo blazino dobili zastonj. Drugi Tripp Trapp smo dobili na Bolhi, bil je popolnoma nov, za 79 evrov, blazino smo dokupili, varovalo pa imamo še od prvega otroka. Meni ni žal, da smo ga kupili, smo pa že oba nakupu imeli v načrtu dolgoletno uporabo - če tako gledaš na vsoto, ki jo plačaš, se porazdeli po več letih, pa ni več tako strašno visoka. Pri nas namreč ne bomo kupovali stolov za k pisalni mizi - ko bosta otroka dovolj velika za navaden kuhinjski stol, se bosta Tripp Trappa preselila v otroški sobi. Vsekakor pa ti predlagam, da stol kupiš na Bolhi, boš prihranila. Kot sem napisala na prejšnji strani, lahko na Bolhi popolnoma nov stol dobiš za približno polovično ceno, če te seveda ne moti to, da je v naravni barvi (tj. barva bukve).
|
|
|
|