Bety -> dobro jutro... (6.5.2005 8:07:16)
|
Še od mene dobro jutro...:rozica::rozica::rozica: Sonček je na postojnskem...moja solata bo zrasla... Udb, sem prebrala Puškov odgovor za toxo...ha ha :)- :)- :)- ...včasih premišljujem, da bi začela zbirati podobne odgovore, pa jih prebirat ko sem slabe volje... siher bi pomagal... Ste drugače dobro punce???...kmalu se bo začelo kopanje v morju...jaz po navadi grem že prve dni junija...takrat je voda še mrzla, samo je pa izredno čista...če bom slučajno :nosecka: pa bom še pila malo tiste vodke, pa še kaj domov prinesla...trdijo, da en dcl na dan zelo koristi... ahhhhhhh...vse bomo delali, da nekaj pridelamo... še en teden do testa....imam pa že drug dan vse znake v trebuhu, da bo M prišla...samo, dokler ni M in kakeršnihkoli krvavitev, je to dober znak...kljub temu, da se na noben znak ni dobro zanašati...pa joškice me zdaj drugače bolijo...:sloncek: no, vse je brez veze študirati....komaj se zadržujem, da testa ne delam, ker je nevarno zagledati negativen rezultat, pa pravijo da teoretično ni možno da ti sploh pokaže pozitivnega...tako, da sem do zdaj pridna... DADICA!!!!!!! Poročaj!!!!! Osebno mislim, da si srečka :nosecka: ...ker test BC nikoli ne pokaže rezultata, če nisi, tudi če stoji v predalu 20h ...meni je vedno prvi test pokazal drugo črtico po 15 minutah, je bila rahla in sem bila :nosecka:... Samo redkim je vseeno , če pogledajo test in hladno rečajo, da saj ne velja, kljub drugi črtici...:zmeden: LP :rozica:
|
|
|
|