|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj spolnost po porodu...šivi
21.3.2009 19:45:10   
Anonimen
Pozdravljene,

jst sem bila po porodu šivana (3 šive) v predelu porodne poti. Malček me še boli, a na srečo ni hudo. Od tistih, ki ste bile šivane, me zanima, koliko časa po porodu ste se vpeljale v user posted image . Bolj v smislu bolečin zaradi šivov in kako je bilo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj spolnost po porodu...šivi
21.3.2009 19:52:01   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene,

jst sem bila po porodu šivana (3 šive) v predelu porodne poti. Malček me še boli, a na srečo ni hudo. Od tistih, ki ste bile šivane, me zanima, koliko časa po porodu ste se vpeljale v user posted image . Bolj v smislu bolečin zaradi šivov in kako je bilo?

sama še sicer nimam izkušenj s tem, vendar sem brala komentarje drugih, da nekih 6 tednov do 2 mesecev, preden so se zopet spravile k akciji.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2009 21:05:40   
Pikicapokica6
Pri nas je trajalo skoraj 2 meseca, čeprav mi je G pri prvem pregledu po porodu rekla, da ni nobenih zadržkov, da je vse ok. Prvič je bilo boleče, potem je pa zlaufalo. Pa ni blo boleče zarad šivov po mojem, ker mene niso šivi boleli ampak je blo vse suho, pa verjetno je bila vzrok tudi nesproščenost in strah....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2009 14:08:46   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene,

Jst se tud to sprašujem. Mene tudi boli. Res pa je, da ne preveč. Sem pa pred 10 dnevi rodila. Bolj me skrbi to, da ne bi moj bil preveč paničen, da bi mi ne kaj naredu (da bi me bolelo)....

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2009 7:25:43   
clara23
Midva sva prvič malo več kot 2m po porodu. Sva pa uporabila veliiikkkooooo lubrikanta, tako da ni čisto nič bolelouser posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2009 8:30:26   
Hope2
Definitivno po čišči. Potem pa probaš in samo še vaja, vaja, vaja. Večkrat ponavljaš manj te boliuser posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2009 13:32:32   
katka11
jaz sem bila po prvem porodu sivanaaaaaa, bolj ne bi mogla bit. no in nekako, sva prvic tako kot pravijo ze nase stare mama user posted image , po 6ih tednih. je bolelo, ampak ne zaradi sivov po moje...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2009 13:50:55   
loveforever
js sem počakala tistih 6 tednov do pregleda, tam ti itak gre ginekologinja notri in se mi zdi da mi je ona dejansko vlila voljo da bom še kdaj, in sem res še tisti dan probala, sicer počasi in z strahom, ampak je bilo vsakič bolje, seveda pa vsekakor ne na suho!!!!!!!!!

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2009 15:15:31   
AnciM
Po 6 tednih. Kak dan pred pregledom. Samo je bilo ful čuden občutek, kot da bi mi kak šiv preveč naredil. Sem pa bila kar precej šivana, saj so me rezal zaradi vakuumskega poroda. Je pa trajalo,da se je stvar spet začela normalno vlažit. Tja do 4 mesecev sploh nisva smela pomislit na user posted image brez lubrikanta.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2009 15:34:41   
simonalokar
moj sploh ni mogel čakati user posted image user posted image user posted image . imel a sem 3 šive in zelo lepo so me zašili no saj tako so rekli drugi. čišča je pri meni trajala samo 4 dni tako ko sem domov prišla je skoraj ni bilo več. imela pa sva 2 tedna po porodu. jaz nisem bila po pravici povedano sproščena ker sem se bala ampak je blo ok. pravijo da ni dobro 6 t po porodu.

simona

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?