Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 9:20:11
|
|
|
|
india
|
Mam približne plane, ma ne okol govorit:)-:)-:)-:)-, ena gre na Primorsko, druga na Gorenjsko.... mami rada potuje:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 9:20:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar predstavljajte si jih za mizo ko bo vsak svojo polovico domov na nedeljsko kosilo pripeljal:)-:)-:)-Miška začni mislit na kakšno večjo mizo:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 9:23:17
|
|
|
|
M&P
|
:torta::darilo::torta:VSE NAJBOLJŠE tudi od nas:torta::darilo::torta: Pa dobr praznujte:sloncek:
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 9:28:36
|
|
|
|
india
|
Neva,kakšna nedeljska kosila ti to meni??? Za to so ja oštarije, al pa Mc Donalds pri današnji mladini!!!!:)-:)-:)-:)- Sicer boš pa sama vidla, naša miza je doooooooooovolj velika za par zetov in snah:)-:)-
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 9:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Prav Miška jo bom prečekirala...maš pa srečo,da k tebi ne pride moja familja v popolni postavi:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 9:31:52
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Zari pa danes samo šnops po glavi hodi, se vidi da praznujejo.Ampak malo še počakaj dan je še dolg. Veliko lepih :darilo: ZARA! :muca:
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 9:36:21
|
|
|
|
lan
|
Vsem,ki praznujete enga velikega poljubcka:rozica:!
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 9:38:25
|
|
|
|
ona78
|
vse naj naj gospodična Zara!!! :bravo::darilo::rozica:
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 9:40:04
|
|
|
|
anitaz
|
Čestitke ZARI in MARKU!!!!:torta::torta::torta::torta::darilo::darilo::darilo::darilo:
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 9:59:54
|
|
|
|
india
|
Ja,Zara, vse na naj, ma mici pa zdaj le pokaži,akko je biti veliiiiika punca!!!!:metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 10:09:54
|
|
|
|
spacey
|
..se pridrzžujemo čestitkam in lepim željam, pa seveda čevapčičem, torti ter vsem kar spada zraven.. :)- :sloncek: Nepozaben dan vam želimo... :torta: :darilo: P&L&A:kuza:
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 10:11:17
|
|
|
|
ZARA
|
Ja MIš je že pokazala...mi je stresla na tla 1l kopeli za tuširanje,se cela predsoba peni z mano vred!!!
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 10:11:59
|
|
|
|
Annny
|
Zara, iskrene čestitke za tvoj praznik:torta::darilo::torta::darilo::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 10:12:58
|
|
|
|
india
|
No, vidiš, Mark pa že 2 dni zaliva kavče z mlekom:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 10:29:30
|
|
|
|
cmokec
|
Čestitke slavljenki Zari :rozica::torta::rozica::darilo::rozica:
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 12:12:36
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
VSE NAJ,NAJ BOLJŠE TUDI OD NAJU:torta::torta::torta::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: VESELO PRAZNOVANJE IN VELIKO:torta:IN:darilo::darilo::darilo: MAMICI PA ŠOPEK:rozica::rozica::rozica::rozica: MAJ IN TARA;)
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 12:24:55
|
|
|
|
Bela
|
U kako lepo:bravo::bravo:prva svečka, vse najboljše mali Zari:torta::torta::torta::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 6.5.2005 15:06:14
|
|
|
|
ZARA
|
HVALA ŠE enkrat VSEM punce !!!!!!!!!!
|
|
|
|
ZARA, Wellcome to the club.... 7.5.2005 9:46:36
|
|
|
|
Baldi
|
A sem že zamudu:ups: Vse najbljše ZARA:sloncek: Obljubljena torta je pa v mojem albumu:bravo: LP:pujs:
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......