Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Iščem... že kar nujno, no :-) 21.3.2009 13:40:46
|
|
|
|
Kerensa*
|
Zaradi organizacije srečanja sošolk in sošolcev iz srednje šole iščem še manjkajoče: - Andrejo Trebižan (prej Komenda, sedaj Koper) - Aljo Kolenc (nazadnje Prule - Ljubljana) - Jasmino Kolander (nazadnje Trbovlje) - Peter Hlebanja (živ Bog se ne spomni, od kod je bil) Če ste po kakšnem čudežu tukaj, na RR , se mi oglasite na ZS ali e-mail - pa tiste tudi, ki bi morda kaj vedele o njih. V razredu nas je bilo 33 in 29 jih je takorekoč potrdilo udeležbo, manjkajo pa nam samo še te 4, katerih nikakor ne uspemo najti tudi s skupnimi močmi. Moderatore in administratorje prosim za malce tolarance - tu ne gre za razkrivanje osebnih podatkov, temveč za zadnji poskus najti manjkajoče, da bo srečanje razreda popolno. Hvala.
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 21.3.2009 13:41:48 >
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 21.3.2009 14:10:53
|
|
|
|
tobajsi
|
Imena vpiši v googla ali pa v TIS... mogoče ti bo kaj pomagalo .
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 21.3.2009 14:11:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ni.
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 21.3.2009 14:38:46
|
|
|
|
tinncyka
|
Kolander (nazadnje Trbovlje) NA TIS JIH MAŠ KAR NEKAJ S TEM PRIIMKOM IN IZ TEGA KRAJA!!
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 21.3.2009 14:40:48 >
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 21.3.2009 14:39:38
|
|
|
|
muška
|
Samo ti si pa model, da imena kar tako javno obesiš nekam. Da jaz kaj takega najdem popenim! Kaj pa varovanje osebnih podatkov in to?
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 21.3.2009 14:40:56
|
|
|
|
Kerensa*
|
ZVOP navaja, da je osebni podatek vse, kar je več od imena in priimka, torej samo ime in priimek (posamezno ali skupaj) nista osebni podatek. Če pa koga moti kraj bivanja (pripisan za orientacijo) poleg imena in priimka, pa prosim moderatorje, da ga izbrišejo.
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 21.3.2009 14:42:07
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka Kolander (nazadnje Trbovlje) NA TIS JIH MAŠ KAR NEKAJ S TEM PRIIMKOM IN IZ TEGA KRAJA!! Imam tudi staro domačo telefonsko številko, vendar se nanjo nikoli nihče ne javlja.
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 21.3.2009 15:31:56
|
|
|
|
sanja nk.
|
kaj to ti organiziraš
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 21.3.2009 15:33:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
Kakor sem rekla - srečanje sošolk in sošolcev 1. letnike srednje šole.
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 21.3.2009 15:45:52
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Kakor sem rekla - srečanje sošolk in sošolcev 1. letnike srednje šole. a tako, se mi je že zdelo čudno, ker vem da si govorila da nisi nikol končala SŠ, pa mi je blo čudno ker se ponavad organizirajo srečanja maturantov pa to. No jaz nisem nobena od njih, pa tud nobene ne poznam.
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 21.3.2009 15:48:38
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja, 3. in 4. letnika jaz nisem naredila - sem jim ušla. In v bistvu sem vesela, da sem jih toliko našla in da se čisto vsi strinjajo s tem, da se dobimo, ne glede na službe in družine. Samo ena morda ne bo prišla, ker je v 7. mesecu nosečnosti (aprila, ko se dobimo, bo v 8. - če ne bo takrat že rodila).
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 21.3.2009 18:20:59
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Samo ti si pa model, da imena kar tako javno obesiš nekam. Da jaz kaj takega najdem popenim! Kaj pa varovanje osebnih podatkov in to? Mislim, kaj pa s tem pove, da je nekomu ime Janez Novak? So what. Ne pretiravajte.
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 21.3.2009 21:07:05
|
|
|
|
danijela in taja
|
na facebook...se vpiši in dej v iskalnik pod šolo ali kr imena,,,najdeš skoraj koga češ...
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 21.3.2009 21:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem nic od njih. Vam pa za kraj srecanja predlagam Ameriko v Celju, ce nimate se nobene gostilne izbrane .
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 21.3.2009 23:51:10
|
|
|
|
Nur
|
kaj pa iskanje preko Facebooka?
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 22.3.2009 8:47:10
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Vam pa za kraj srecanja predlagam Ameriko v Celju, ce nimate se nobene gostilne izbrane . Kraj, datum in ura srečanja sta že določena (glede na to, da se nas večina strinja s srečanjem). FB je pa že pregledan v detajle.
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 22.3.2009 8:56:41
|
|
|
|
mala zirafa
|
Še dobro da te kdo ne prijavi zaradi razkazovanja os. podatkov. Jaz si ne bi upala.Lahko bi napisala samo ime in začetnico priimka, pa kratico šole ipd.
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 22.3.2009 8:58:46
|
|
|
|
Kerensa*
|
Začetnice? Aha, torej "iščem Marijo P. iz LJ"? Kristus, potem bi jih našla 1000. Kar se tiče imena in priimka, sem pa že zgoraj napisala - s tem NE kršim ZVOPa, torej me zaradi tega nima kdo (upravičeno) prijaviti. Morda bi me lahko zaradi pripisanega kraja bivanja, ampak glede na to, da kraji mogoče sploh niso pravi in glede na namen objave bi rada videla sodnika, ki bi me zaradi tega obsodil. Ne pretiravat, no.
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 23.3.2009 15:26:47
|
|
|
|
špelin@
|
Katera letnica je tista iz Trbovelj in kako izgleda oz. je izgledala? Lahko na ZS, ker je možno, da jo poznam.
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 23.3.2009 15:29:35
|
|
|
|
Kerensa*
|
ZS poslan.
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 23.3.2009 19:43:09
|
|
|
|
muki1
|
O - žur leta se pripravlja. . A bomo deležne kaj slik ?
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 23.3.2009 20:09:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
Javno na RR? Ne. Pa tudi privat ne nobena. Ne poznate se. No, če pa poznate katero, ki je daljnega leta 1993 obiskovala SUAŠ v LJ, mi pa sporočite na ZS in vam zrihtam kontakt (če se ona strinja). Edina, ki je bila moja sošolka in je na RR (vsaj tako, da jaz vem), bo pa slike dobila na e-mail. Poleg svojih.
|
|
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 23.3.2009 20:16:49
|
|
|
|
tanjusi
|
O - žur leta se pripravlja. user posted image user posted image user posted image user posted image . A bomo deležne kaj slik ? kerensa ti še pa na stranišče ne moreš ne da bi to vedela cela slovenija al kaj. no ja si pač takšna
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 23.3.2009 20:27:40
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi O - žur leta se pripravlja. user posted image user posted image user posted image user posted image . A bomo deležne kaj slik ? kerensa ti še pa na stranišče ne moreš ne da bi to vedela cela slovenija al kaj. no ja si pač takšna Tanjusi a maš probleme sama sabo al kaj?Kaj te tolk mot Kerensa
|
|
RE: Iščem... že kar nujno, no :-) 23.3.2009 20:30:18
|
|
|
|
tanjusi
|
kerensa ti še pa na stranišče ne moreš ne da bi to vedela cela slovenija al kaj. no ja si pač takšnauser posted image Tanjusi a maš probleme sama sabo al kaj?Kaj te tolk mot Kerensauser posted image kdo je pa reku da me moti, sam svoje opažanje sem napisala, sploh se pa oproščam čee sem koga prizadela. Sploh pa od kot ti to da me kerensa tok moti, če se v enkrat v njeno temo oglasim. Pol mam pa jaz probleme
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?