čepek - spet (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

trnuljcica -> čepek - spet (5.5.2005 21:51:08)

mene pa zanima ali je nujno da se ti pred zacetkom poroda odlusci cep oz ali imas lahko popadke brez odluscenja tega cepa:zmeden2:
hvala

Trebnje -> čepek - spet (5.5.2005 23:03:47)

Lahko.

Anonimen -> čepek - spet (6.5.2005 10:04:53)

Vse je možno. Lahko se ti odlušči precej pred popadki (tudi 14 dni), lahko tik pred porodom med popadki, lahko pa se ti sploh ne.

zi&mm -> čepek - spet (6.5.2005 13:15:39)

Bom še jaz nekaj vprašala: kako pa zgleda to, da se ti čep lušči prej, pred popadki? Kako veš, da je to luščenje čepa? Vonj, barva, kako zgleda? :zmeden:

Sem 12dni pred PDP in me mal živčki dajejo :ups: , ni hudo samo me vse pač zanima; čep, popadki, odtekanje vode porod...

Aja, pa gin.je rekel, da ti lahko voda odteka postopoma nekaj časa; kako pa ti to veš? kako ugotoviš, da ti voda odteka? in če ne pridejo popadki?

Hvala :rozica:

Lp,

:nosecka:Mili

sminc -> čepek - spet (6.5.2005 14:35:07)

oj. Cepek je lahko cisto bele barve, lahko je nezno roza barve ali pa precej krvavo nitkast. Meni se je začel luščit točno teden dni prej. Bil je bele barve, trakast,vlecljiv in podoben želatini v traku. tudi na otip je bil tak.
Ko ti bo zacela voda odtekat bos vedla. ne mores se zmotit. Ce odteka po kapljicah in ne ves ali je urin al ne povohaj:)-nima vonja po njem.

zi&mm -> čepek - spet (6.5.2005 14:40:25)

oj :zmeden2:,

torej pri meni se zdaj najbrž čepek počasi lušči, je tako belo, sluzasto...sem bla prej na wc in povohala "urin" kot mi je gin.rekel, pa ni blo nič vonja po njem....
zdaj lahko samo čakam, da se začne zaprav? :zmeden:
ampak mene danes niti noge ne držijo več,me kr vleče k tlom :(

Stran: [1]