|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Par vprašanj
5.5.2005 21:17:25   
rozi81
Najprej me matra moj prehlad. Kašlam že cca 3 oz. 4 dni. Ali je to kej slabga za mojo punčko? Probala sem že vse živo pa nič bolš. čez dan se malo umiri zvečer pa spet natepavam kot nora.:(

Pol me pa zanima še glede brcik. Sem v 33t in vse julijke ali pa punce ki so :nosecka: in so za mano opisujejo močne brcike v rebra. Jaz tega še nisem občutila. Moja je že cca. 7t obrnjena z glavo navzdol pa še niti ene brce v rebra nism čutila. Pa pravijo da je to normalno. Niti ene brce ni bilo take da bi me zabolela. Vse je bol nežno. Edino kar je tako, da malo zaboli je, ko me verjetno z rokico butne tam nekje v bližini jajčnika. Tisto pa fajn uščipne.

Vem da je mal čudn vprašanje ampak se mi zdi čudno da me nič ne boli, ko pa vse tako govorijo kok so močne brce.

Uf sm zakomplicrala.:ups::ups::ups::ups::ups::ups:

Grem rajš dol.

Hvala za odgovore.

Lp S in :duda::roza:33t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Par vprašanj
5.5.2005 21:31:35   
Erdbeere
rozi81 evo glede kašlja ne vem kaj bi ti svetovala....meni je enkrat ena starejša gospa rekla, da naj si dam na prsa kuhan na šnite narezan krompir in baje da pomaga (nisem sprobala)

glede brcik pa mene tud ni nikol full brcala da bi me karkol bolelo...je bilo vse tko fino prijetno, da jih kar pogrešam

ti kar lepo uzivaj do konca pa bo

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Par vprašanj
5.5.2005 21:39:27   
rozi81
Hvala ti Erdbeere si me pomirila glede brcik.
Sm pa zasledila kok ma tvoj punčke lep ime. NAJLEPŠI :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

HI HI moja bo tut TEJA.

Kar se pa kuhanega krompirja tiče pa: probala bi čisto vse samo da neham pikico premetavat sam kaj ko si še juhe ne morm pogret ker sem ža dva mesca brez kuhne.

Srčno upam da bo v roku 14 dni vse fertik, ker pol morm pa še sobco zrihtat in cunce prpravt. Se mi že malo mudi.

LP S

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Par vprašanj
6.5.2005 9:07:20   
Sugy
rozi, pomaga tudi, če si daš na prsi topel termofor. Jest sm bla zelo bolana na začetku nosečnosti in mi je precej umiril kašljanje. Tudi ponoči sem spala z njim :)

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Par vprašanj
6.5.2005 17:28:59   
bilba
ej, kar se tiče brc v rebra, so pa bl buče koker ne.sem tud sama julijka, pa maternica tud slučajno še ne seže do reber ,tko da...bolj domišlija:zmeden: , kot kej drucga.no, moj je na glavici, pa so vse brce tko, sicer konkretne, pa nič boleče.bodmo kr vesele,ne.:)
Bilba

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Par vprašanj
9.5.2005 13:38:11   
marper
Kar se brcik tiče, bodi vesela, da jih ne čutiš.

Ni ravno božansko, ko te močno brcne, da ti sapo vzame.:zmeden:.... no, po drugi strani je p akljub neprijetni bolečini fino čutiti Pikico:angel:!

Maš pa še nekaj časa, da jih začutiš... počakaj....

Rožica 33t

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?