skuštrana
|
Sveti Štefan se renovira (beri, preureja v en velik hotel) in je zaprt.. Ko bo odprt bo pa samo za petičneže, itak... Budva je pa res full skomercializirana, ampak stari del je pa prelep. Sploh tista mala plažica s kafičem, na njo prideš iz starga dela, skozi ena mala vratca... Ti še kopiram kaj sem ti napisala na drugi temi o naši Črnogorski avanturi - Mi smo naredili varianto z Reke do dUBROVNIKA S TRAJEKTOM (LEPO SPALI V KABINI ) nato pa smo šli lepo počasi do Črne Gore (do Budve dobro uro). Smo pa bili v Črni Gori skoraj cel september, najprej v Ulcinju, nato v Budvi. Mi smo se imeli super, razen v Budvi je bilo še v posezoni full gužva, Rusi so mi že na ušesih ven gledali Resno. Smo pa hodili na izlete, prehodili smo cel obmorski del Črne gore , šli smo tudi v Podgorico, pa na Cetinje,...Plaže so super, za otroke, ampak umazane, povsod polno čikov, nihče jih ne čisti..Pa plačat moraš vsak drek, dobesedno. Že ko prideš do meje te oskubijo za neko ekološko takso, pa potem na vsakem koraku..Evro tu, evro tam.So bile pa drugače cene full poceni, ker smo bili v posezoni in so se trgovci reševali robe - recimo jaz sem za otroške Ipanema japonke dala 5e Originalne. Je pa Črna gora res lepa, stara mesta so prekrasna, ljudje so zakon...Jug priporočam bolj za avanturiste, tam je bil res kulturni šok (večina prebivalstva so Albanci) ampak mi smo se tam imeli najboljše, nobene civilazacije, kilometri in kilometri mivke- raj za otroke...Pa kampiranje ne priporočam, kampi so blago rečeno katastrofa bUDVA JE PA RECIMO Dubrovnik v malem. Tudi kar se gužve tiče Če te še kaj zanima pa vprašaj.... Aja, šli smo pa z 3 letnico in 10 mesečnikom. Mogoče bomo letos tudi šli, septebra za kakšnih 14 dni. Full lep za videt je stari Bar