Fantek bo! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Fantek bo! (5.5.2005 20:32:46)

Enkrat sem na forumu sprožila debato o tem, kakšno intuicijo kaj imamo nosečke. Jaz imam očitno dobro...
Že od začetka se mi je namreč zdelo, da je fantek, ampak noben UZ ni nič pokazal... Prejšnji teden pa sem morala za 3 dni v bolnišnico, in zdravnik je kar ustrelil kot iz topa: "Fantič je, to veste?!" Kar solze so me oblile ob tej novički, čeprav sem bila ves čas sigurna, da je res :modri: Ampak vem, da bi isto jokala, če bi mi rekel, da je punčka.
Zdaj smo bili vsaj prisiljeni začeti razmišljati o imenu za fantka, ker mož se je prej kar zadovoljil z imenom za punčko :)
Sem se vam malo izpovedala :)

Jessy -> Fantek bo! (5.5.2005 20:35:16)

:bravo::bravo::bravo: za :modri:

Mi se bomo pustili pa kar presenetiti. Moja intuicija tudi pravi, da naj bi bil :modri:, čeprav si potihem bolj želim :roza:.
Bomo videli, kaj bo! V vsakem primeru bova 9nebesa!

tinkamiška -> Fantek bo! (5.5.2005 20:36:21)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:za malega fantka:):):)

Super, mene tudi zanima kako se bo kej pri meni obnesla moja intuicija:)

Vse lepo še naprej želim:rozica::rozica::rozica:

Tinka

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.5.2005 20:46:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> Fantek bo! (5.5.2005 20:53:09)

Moj mož je tudi za nianso bolj navijal za punčko, čeprav mu je pravzaprav vseeno. To se vidi iz njegovega smešnega odgovora, ki mi ga je dal, ko sem ga vprašala pred meseci, kaj si iskreno bolj želi... Rekel je: Mogoče bi malo rajše, če bi bila punčka...ampak če bo pa fantek, pa še boljše!!!
Hecno, ne :)

Mina1 -> Fantek bo! (6.5.2005 8:00:08)

Superca NALY, itak pa je tako, da je vseeno, samo da je zdrav in lep;).

Mi imamo doma dva:modri:, pa glede na to, da prevladujejo fantki, je moj že rekel, da kaj je zdaj to s punčkami, ker so v manjšini, da naša dva ne bosta imela kaj izbrati in tako:)-:)-:)-

Pa fajn ime izberita.

pa-pa Mina1

maya1 -> Fantek bo! (6.5.2005 9:37:53)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za naše fantiče. mi mamo tudi dva :modri: .
lp
m.

soncek&luna -> Fantek bo! (6.5.2005 12:33:13)

pozdravljene,
tudi meni moja intuicija pravi, da bo :modri: :bravo:
kaj si moj zeli, ne bi vedela...bom mamica samohranilka brez "podpore" dragega..
pozdravcek :rozica:

Meggi -> Fantek bo! (6.5.2005 13:11:10)

Ja bomo vildi kako bo pri nas z intuicijo. Tudi meni bolj mežika :modri:.

A me tako majčkem nepošteno ker še nimamo imena. Pri prvi princeski smo imeli ime še preden je bila spočeta. Zdaj pa kar ni ni in ni tisti da bi res lahk rekla wou to.

A res samo da bo naš angelček zdrav .

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.5.2005 14:22:41)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Urša -> Fantek bo! (9.5.2005 8:39:45)

Jaz sm bla 1. prepričana, da bo :roza: in je bla res. Tokrat mislim, da bo :modri:.

Stran: [1]