hrabra miška -> Problem (20.3.2009 17:03:46)
|
Pozdravljene! Prosim,če mi lahko katera svetuje kaj naj naredim.Situacija je sledeča. Moj starejši sin, star bo 10 let mi je začel lagat. Res da so to drobne stavri, ampak za mene preveč boleče. Včeraj je prišel iz šole in mi rekel da ima samo eno nalogo in jo tudi naredil, potem sva pregledovala zvezke in ugotovila da ima še eno. Po pogovoru z njim mi je priznal da se je zlagal in ne pozabil. Danes je zopet prišel iz šole in sva se pogovarjala kaj so počeli, in mi je dal tednik, kjer imajo gor napisano kaj bojo počeli naslednji teden. Še preden sem opazila da je nekaj radirano na listku( drugače je to računalniško narejen list, ki ga dobijo od učiteljice), mi je rekel da so se nekaj igrali in da je napisal na ta list e in izbrisal. Ko je šel delat nalogo, sem vzela tednik in ga pobarvala z svinčnikom ter opazila kaj se mi je spet zlagal. Na listku je imel namreč napisano: ne dela domačih nalog. Pogovarjam se ogromno z njim, mislim da mi zaupa, povedala sem mu da sem mu do sedaj zaupala tudi jaz, vendar mu ne bom več. Včeraj mi je obljubil da ne bo več, danes pa spet. To ni samo od včeraj, že en čas opažam da se mi laže, ampak nisem tako polagala pozornosti,saj sem mislila da je to plod njegove domišljije. Prosim če ima katera kakšen nasvetnaj mi pomaga, saj se mi podira svet, ko ne vem kako naj mu pomagam. Mislila sem da imava en lep prijateljski odnos, sedaj pa to...
|
|
|
|