Annny -> Izkušnje z mlečnimi kašicami (7.5.2005 2:35:06)
|
LUMPEK, moja Naja pri cca 7 mesecih poje za večerjo cca. 2dl mlečne kašice..včasih tudi 3 dl, če je bolj redka, ampak to bolj malokrat. Hippovih ne mara. AEL, glede jedilnika..pri nas je pri 7 mesecih tako: - 7-8h zjutraj dojenje - 10h sadna kašica 2,5-3 dl (jabolka, hruške, banane, kivi ipd.) - med obroki jo po malo dojim, ponudim ji pa tudi močno razredčen sok (voda: sok- 5:1)- Frutek ali Bebevita - kosilo 13-14h..različne vrste doma pripravljenih zelenjavnih kašic (špinača, grah, kolerabica, korenje, stročji fižol, bučke, cvetača..), kombiniram s pirejem, rižem, počasi bom dala testenine (zaenkrat miksam). Danes sem ji dala špinačno juho, zgoščeno z riževimi kosmiči in jo je pojedla skoraj 3 dl. Včasih vmes dam malo trdo kuhanega rumenjaka. - 17h večerja- mlečna žitna kašica (najraje Alete), polenta (vmas dam sadni sok, da jo ima raje), kaj drugega še nisem poskusila. Včasih med kosilom in večerjo dam mali Frutek, ampak zelo redko..kupljenih kašic skoraj nikoli ne je, razen, če gremo kam na izlet (osebno so mi najboljše Hippove..nimajo dodanega sladkorja, pa tudi okus je 'normalen'). Upam, da ti kaj pomaga. Lp :zajcek:
|
|
|
|