popestritev barve las (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

arabela* -> popestritev barve las (20.3.2009 11:20:50)

imam črno pobarvane dolge lase.Drug mesec si grem postričt konice in študiram,da bi morda kaj naredila ,malo za popestritev.Nevem,mogoče kak pramen v vijolični,modri,pojma nimam,mogoče nekaj da se razbije monotonost,ampak ne preveč.
Vesela bi bila nasvetov ali pa tud kakšnih slikic...hvala..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

BUŠICA -> RE: popestritev barve las (20.3.2009 13:14:41)

čist odvisno kakšen tip si. meni osebno niso všeč premeni na črnih laseh- pa še fejst se ti bodo lasje uničili- ker jih je treba najprej zbelit, da barva sploh prime.
kaj pa kakšen preliv?

arabela* -> RE: popestritev barve las (20.3.2009 13:30:41)

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

kaj pa kakšen preliv?

a misliš na celotne lase?

BUŠICA -> RE: popestritev barve las (20.3.2009 13:45:53)

ja to sem mislila.
je ravno zadnjič frizerka kolegici odsvetovala pramene na črne lase. je rekla, da škoda lepih črnih las..

tinčica -> RE: popestritev barve las (20.3.2009 19:00:21)

lahka si daš obarvane podaljške umes, jaz imam na blond laseh rjave, živo pinki pa vijolčne...pa sem pa tja si dam gor še kako mini spleteno dolgo kitko ...

arabela* -> RE: popestritev barve las (20.3.2009 20:31:09)

IZVIRNO SPOROČILO: tinčica

lahka si daš obarvane podaljške umes, jaz imam na blond laseh rjave, živo pinki pa vijolčne...pa sem pa tja si dam gor še kako mini spleteno dolgo kitko ...

kolk časa pa ti dela to,npr.par podaljškov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

tinčica -> RE: popestritev barve las (21.3.2009 0:05:55)

ja lahka si kupiš podaljške na klip sistem pa jih sama pripneš gor pa potem malo postrižeš do tvoje dovžine..lahka pa tko da jih pripopajo na tvoje v salonu seveda...podaljške dobiš v trgovini estela v btc-ju zraven pošte, držijo tam do 8 mesecev odvisno kok ti hitro rastejo..

tinčica -> RE: popestritev barve las (21.3.2009 0:06:52)

aja dela ti tam npr. 10 podaljškov 10 min...odvisno.

Stran: [1]