|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 10. del
20.3.2009 19:37:39   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

IZVIRNO SPOROČILO: spps
21. je tak lep datum,pa rojeni so sami fajn ljudje na ta danuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Pa še res je. user posted image Mi jutri praznujemo 2, ti pa še 7 za njo. user posted image
Naj ti kar danes voščim vse najboljše, ker jutri bo pestro tudi pri nas. user posted image Lepo praznuj!

O Jasna, kako si? A jutri praznujete? Vse najboljše Juretu. In kako je mala princeska?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
20.3.2009 19:37:47   
yania
Persida moja, te tako razumem,,,tudi moj je jedec....samo ti bom povedala...moj Timon je v 24 dneh pridobil iz 2140 na 3200.....jedel naj bi vsake 4 ure, ali 3 in pol po največ 60....on je na tri urce 90 oz.100 mu naredim aptamila...mogoče mu kdaj rata ponoči 4 urce odspati, ali čez dan ...,,,ga pa kar malo nosim, kake 15 ali 20 minut, pa malo godrnja zraven...če ga tako čez roko dam, da u bistvu kravce pase,kar zdrži...niti pod razno pa ga več pred obrokom ne previjam ker živčnega faše...no in še to...
na škatli piše naj je 90, na milerjevem aptam. 120..sestra pri dr.je rekla 58 na obrok user posted image user posted image po njenih izračunih na kilažo...in še najbolj pa sem bila vesela besed njegove zdravnice, ko je rekla, naj mu kar 90 dam, več pa res ne no...da pač rabi, ker je rojen prej...tako da, ej, ma treba je paziti da se res ne prenajedata, ker se raztegne želodček in postanejo požiruhci....drugače pa , jaz tudi mislim da 3 kilce pa res ni veliko no...pa saj madonca sta prej rojena, in rabita...a ne,.,,,nič ne jokaj, ti jima kar daj, pa poskusi s čajčkom, al pa če kaj dodajaš mleko, naredi mogoče manjše merice, namesto poravnanih, malo manj...
user posted image user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 202
20.3.2009 19:42:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
O Jasna, kako si? A jutri praznujete? Vse najboljše Juretu. In kako je mala princeska?

Ja, tudi mi jutri praznujemo. user posted image Mala princeska je pridna. Full rada papa (mamine zize so zakon user posted image ) in kar pridna je tudi za spanje. Ima že okoli 4kg (odpustna je bila 3100g). user posted image

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
20.3.2009 19:42:51   
Piruri
Ja...sej imam v podpisu navedene dneve, a ne user posted image  user posted image  user posted image ...
Sigurno bom javila...pustimo se presenetiti...

Pupa...lahko pa da tebe tudi jutri prime...zdaj, ko je v "modi" da se jih odpravi več na enkrat user posted image  user posted image ...

Nič punce, grem zdaj štet minute in malo počivat...

www.by-ab.si

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 204
20.3.2009 19:43:51   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja, tudi mi jutri praznujemo. user posted image Mala princeska je pridna. Full rada papa (mamine zize so zakon user posted image ) in kar pridna je tudi za spanje. Ima že okoli 4kg (odpustna je bila 3100g). user posted image

Super, sam da lepo napreduje.
Naša je pa komaj zdaj po skoraj 6t od rojstva pridobila kilco, ampak bo že nadoknadla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
20.3.2009 19:47:45   
yania
Najaa to je super, pa še punca je..30-50 ml na dan...moji Naji tudi ni bilo mar za hrano...ona bi jedla na 6 ur...4x na dan....spala je celo noč...od 18.zvečer do 7. zjutraj...user posted image user posted image zdravnico je skoraj kap...ampak da povem da krčev pa res nismo poznali...ma bi rekla, da je res, če veliko jejo in napredujejo hitro v kilaži, jih krčki bolj matrajo...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 206
20.3.2009 19:48:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Ja...sej imam v podpisu navedene dneve, a ne user posted image  user posted image  user posted image ...

Pupa...lahko pa da tebe tudi jutri prime...zdaj, ko je v "modi" da se jih odpravi več na enkrat user posted image  user posted image ...

pol si pa le odpočijuser posted image

in srečno jutri,če bo šlo zaresuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 207
20.3.2009 19:50:26   
yania
Jaz sem bila pa ravno v centru...sem šla od dance ene hlače probat, ki so mi bile všeč na eni kolegici...ej punce kak dober filing, ko so mi prav št. S user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem mislila, da bom glede na boke rabila L....pa sej mi ni problema, pač nosečnost je del tega in važno je to, da imam doma en čudovit zakladek.....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 208
20.3.2009 19:51:40   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Najaa to je super, pa še punca je..30-50 ml na dan...moji Naji tudi ni bilo mar za hrano...ona bi jedla na 6 ur...4x na dan....spala je celo noč...od 18.zvečer do 7. zjutraj...user posted image user posted image zdravnico je skoraj kap...ampak da povem da krčev pa res nismo poznali...ma bi rekla, da je res, če veliko jejo in napredujejo hitro v kilaži, jih krčki bolj matrajo...

Tvoja Naja očitno ni bila požeruhec. Ker veliko krčev je tud zarad zraka, ki ga pojejo, ker se jim tako mudi. Nika ima krče, sam ne zelo kritične. Ravno prejle jih je imela, 2 uri po obroku in je iskala joško. Sej ji dala in je malo jedla, malo se napenjala, veliko prdela in na koncu kakala. user posted image  Trajal je pa vse skupi cca 20 minut, kar ni hudo. Ko jo matra, hoče bit na joški in se cartat.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 209
20.3.2009 19:54:35   
yania
oj SPPS že kaj praznuješ?.... bo fešta?....jaz bom čez mesec in pol 30 user posted image user posted image user posted image user posted image  to pa je že kar nekaj a...meni skos pravi moja best fr. sej boš kmal 30 in boš drugače razmišljala...pravi da je to ena prelomna številka.....

Kaj Marcel spančka?....moj spi, nekaj že godrnja, bo  čez 20 minut minilo 3 ure od obroka, potem pa še kopanje po  hranjenju....a ga ti kopaš vsak dan?...jaz ga vsak drugi dan, ali pa mogoče vsak dan, samo ga le malo v vodo namakam, ne vedno z milom....ma je treba paziti pod bradico, v tistih gubicah, tako težko prideš tam vmes, ko glavico dol tiščijo...sem včeraj opazila da ima kar malo rdeče...bomo danes bolj temeljiti ,,,

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 210
20.3.2009 19:57:30   
yania
Naja sem videla slikico Taje, ko igra sint...kaj je oči muzičar?...lepooo...ej, kak ti je mala podobna..čist tebi podobna...Nika je pa tudi tak cuker...res je podobna Timonu...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 211
20.3.2009 19:57:30   
spps

oj SPPS že kaj praznuješ?.... bo fešta?....jaz bom čez mesec in pol 30 user posted image user posted image user posted image user posted image  to pa je že kar nekaj a...meni skos pravi moja best fr. sej boš kmal 30 in boš drugače razmišljala...pravi da je to ena prelomna številka.....

Kaj Marcel spančka?....moj spi, nekaj že godrnja, bo  čez 20 minut minilo 3 ure od obroka, potem pa še kopanje po  hranjenju....a ga ti kopaš vsak dan?...jaz ga vsak drugi dan, ali pa mogoče vsak dan, samo ga le malo v vodo namakam, ne vedno z milom....ma je treba paziti pod bradico, v tistih gubicah, tako težko prideš tam vmes, ko glavico dol tiščijo...sem včeraj opazila da ima kar malo rdeče...bomo danes bolj temeljiti ,,,

ma ne bo ničkaj ekstrammal narezka bom naredla za kolegice,to pa je tud vseuser posted image
ma jaz se nič ne bojim treojke spredaj-sam se čist drugač slišiuser posted image user posted image user posted image

mali še spi,kot,da ve,da ga čakam za kopanjeuser posted image user posted image sam ga moram mal odmočit,ker  ma vonj po kislem mleku-ko mu vsake tolke kaj steče po licu do laskovuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 212
20.3.2009 19:57:37   
Pupa7

jaz grem tud spat, tko da pupe pejte v akcijo, da grem potem lahko končno tud jaz user posted image

nočkooooo

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 213
20.3.2009 19:59:29   
Najaa

Naja sem videla slikico Taje, ko igra sint...kaj je oči muzičar?...lepooo...ej, kak ti je mala podobna..čist tebi podobna...Nika je pa tudi tak cuker...res je podobna Timonu...

Misliš Tijo? user posted image
Pa da je meni podobna... hmmm, odvisno, včasih meni, včasih njemu, odvisno s katerega profila. user posted image  To zato, da se ne kregava. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 214
20.3.2009 20:00:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

jaz grem tud spat, tko da pupe pejte v akcijo, da grem potem lahko končno tud jaz user posted image

nočkooooo
nočkoooooooooooooo!!!!
in vsem,ki bo jutr dogajalo SREČNOuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 215
20.3.2009 20:00:32   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

nočkooooo

Lahko noč, pa da te oreng stisne ti želim. user posted image  Popadek, seveda.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 216
20.3.2009 20:01:05   
yania
SPPS potem je mali tako kot naš...je kot mucek bel okrog ust, ko je...samo zdej je fuuul boljše ko smo pogruntali da je bil tisti aventov cucelj trd, čeprav nerabljen pri Naji...ma tanovi je super...prej smo imeli na tetra plenički, ki mu jo dam pod bradico ziher ene 10 ml mleka al pa več...zdaj pa čisto malo...par kapljic...

S čim boš pa nazdravila?...

Jaz sem pa ravno prej premišljevala, da sem jaz rojena 13.06minut, Naja 14.06, Timon pa 10.06....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 217
20.3.2009 21:00:30   
yania
Najaa...dej mi povej, na kateri strani 9.dela si pisala tisto zadevo o dojenju...hočem eni bodoči mamici pokazat user posted image ...sem zdej pregledala nazaj do 130 strani pa ne najdem...sem obupala..lahko pa mi na mejl pošlješ, če imaš kje to slučajno shranjeno...saj  mejl pa imaš moj, a ne..

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 218
20.3.2009 21:46:36   
julam
ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM!!! Žal vam ne sledim, sem pa opazila, da je kar naval v porodnišnicah . Ene ste pa tudi vztrajne in se ne date . Sem malo za nazaj razmišljala in sem ugotovila, da me je tale RR pred porodom povsem posrkal in sem bila veliko bolj neučakana kot pri prvih dveh porodih - pa sem šla tudi čez rok Tako da, v četrto se odpovem forumu.

Mi se nekako štimamo, ampak je kar napeto, predvsem zato, ker imata fanta rutiino, pa je še brez ritma. Zato še nismo samostojni in potrebujemo babice/dedke... Naša trobentica je sicer zlato dete, ampak teli krčki jo pa zdelujejo do konca. Ful slabo pridobiva na teži - po 15 dneh samo 250g. Mleka je dovolj, rada in lepo sesa, ampak ko jo zvije, je konec - jok, kričanje, zvijanje... iin sva dobri za naslednje pol ure. Potem pa včasih še malo poje, včasih pa od hudega omaga. Tudi noči so postale mora. Skratka... bo boljše...

Najaa, sem tisto o dojenju brala že pred leti. Prav res mi gre tole o prehrani že pošteno na živce, ker se mi zdi, da se brez veze nazaj držim, da krči so itak. Ampak nimam srca, da bi revici na koncu še dodatno priskrbela kakšne težave. Očitno imam sprane možgane... Pa še stroka si ne more bit enotna, eni tako drugi tako. Eh!

Punce, držte se!!! Tiste, ki že zibate, čim manj  krčev in čim daljše noči, pa potrpežljivost!!! Jaz sem šla rodit tako znervirana, da sem ves čas gledala na uro in razmišljala, če bo možek pravi čas prišel v vrtec po malega. Brez veze! Nič čudnega, da se je babica odločila za umetne popadke... po moje sem ji šla ful na
živce ...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 219
20.3.2009 21:51:15   
sanna
Čestitke novi user posted image  in družinici user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 220
20.3.2009 23:06:21   
yania
julam mogoče je pa lačna, če joče...pa če praviš da je zelo malo dobila na teži...saj jo dojiš a ne? no saj imaš že dva otročka in imaš prakso, samo jaz bi si na tvojem mestu izčrpala mleko in videla koliko sploh poje, oz.če imaš možnost jo tehtati pred in po obroku...
upam da čimprej mine ta jokec od karkoli je že...jaz sem tudi pri Timonu mislila ko je jokal in še seveda od napenjanja tudi prdel zraven, da so krči, ampak je bila lakota...no zdaj pa res en črviček nagaja tam notri in vidim kako zgledajo krčeki...samo tudi pri nas ni neke fuuuul krize...še ne..upam da je tudi ne bo...

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 221
20.3.2009 23:07:47   
yania
zdaj pa grem v posteljo...mali je skopan , sit...ati že smrči, jaz tudi že stuširana...nič lep vikend vam želim,,,bomo imeli kar pestro enih obiskov, tako da tiste ki boste še šle proti Rimu...držte se user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 222
20.3.2009 23:09:28   
Najaa

Najaa...dej mi povej, na kateri strani 9.dela si pisala tisto zadevo o dojenju...hočem eni bodoči mamici pokazat user posted image ...sem zdej pregledala nazaj do 130 strani pa ne najdem...sem obupala..lahko pa mi na mejl pošlješ, če imaš kje to slučajno shranjeno...saj  mejl pa imaš moj, a ne..

joj kaj pa vem, bom malo pogledala čaki.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 223
20.3.2009 23:11:20   
yania
Kaj tebi tudi čas ostaja? Potem pa jamramo kako smo zmatrane,a?user posted image user posted image

Veš kaj, jaz okrog 12ih (po zajtrku user posted image user posted image ) spijem eno ultra močno kavo..evo in tu je rezultat,,,,

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 224
20.3.2009 23:12:27   
yania
Timona imam pa tudi v naročju...neki protestira...ja sej je spal od 17.30 do 21.30....naj mu bo..

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kdaj ste rodile?

Kdaj ste rodile prvega in drugega otroka?

Oba na rok. (14%)

Oba čez rok. (24%)

Oba pred rokom. (28%)

Prvega pred, drugega po roku. (7%)

Prvega po, drugega pred rokom. (12%)

Enega na rok, drugega pred/po roku. (15%)

Število vseh glasov: 139

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!