yania
|
Persida moja, te tako razumem,,,tudi moj je jedec....samo ti bom povedala...moj Timon je v 24 dneh pridobil iz 2140 na 3200.....jedel naj bi vsake 4 ure, ali 3 in pol po največ 60....on je na tri urce 90 oz.100 mu naredim aptamila...mogoče mu kdaj rata ponoči 4 urce odspati, ali čez dan ...,,,ga pa kar malo nosim, kake 15 ali 20 minut, pa malo godrnja zraven...če ga tako čez roko dam, da u bistvu kravce pase,kar zdrži...niti pod razno pa ga več pred obrokom ne previjam ker živčnega faše...no in še to... na škatli piše naj je 90, na milerjevem aptam. 120..sestra pri dr.je rekla 58 na obrok po njenih izračunih na kilažo...in še najbolj pa sem bila vesela besed njegove zdravnice, ko je rekla, naj mu kar 90 dam, več pa res ne no...da pač rabi, ker je rojen prej...tako da, ej, ma treba je paziti da se res ne prenajedata, ker se raztegne želodček in postanejo požiruhci....drugače pa , jaz tudi mislim da 3 kilce pa res ni veliko no...pa saj madonca sta prej rojena, in rabita...a ne,.,,,nič ne jokaj, ti jima kar daj, pa poskusi s čajčkom, al pa če kaj dodajaš mleko, naredi mogoče manjše merice, namesto poravnanih, malo manj...