Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 10. del (24.3.2009 18:25:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči Kako sem ugotovila kdo si? Naslednji dan,ko si odšla je ena (ne vem več katera) rekla,da si ti odšla in potem je ena druga vprašala kam al na Primorsko al v LJ,al v CE. Pa sem pomislila,da se mi zdi tole nekam znano iz foruma in sem sam vprašala,če maš kako hčerko in potem ko sem enkrat prišla domov sem pogledala,če s se tisto soboto,ko si odšla domov javila na forum in glej ga zlomka res si se. No po tem sem ugotovila kdo si. Prava detektivka. Pa saj ti si bila z Mojco v sobi? Ona je tud že odšla s svojim malčkom. Zala je menda pa tudi končno začela jesti po cuclju,vsaj v soboto mi je ena javila. Ja jaz sem rodila v 32 tednu, skoraj 33. Moja je pa tudi že prava hrusta. Mi skoz je po 70 ml in prav krasno pridobiva na teži. Zdaj ma že 2310,ko smo šle prejšnjo nedeljo iz bolnice pa je imela 1935. Zdaj ma vnete učke,tako da mamo kapljice. Ma probleme z vnetji že vse od rojstva. Pa ve ste uredu? Saj si verjetno že vse napisala ampak je tega preveč,da bi brala vse za nazaj. Ja res si prava detektivka! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Da je Mojca šla domov, tudi vem. Zala bo pa tud kmalu gor. Mi smo v redu, sam tavečja mi je zbolela in je še tamala pokasirala zamašen nosek. Če bo sam to, bo tak v redu. Je tudi pridno in je pridobila že kilo tak da ima okoli 3 kile. Ti jo dojiš? Jaz sem doma sam ene par dni še vsak drug obrok ji dala po flaški, sam ima zelo močan sesalni refleks tak da se že skoraj 3t samo doji. A s Petro se kaj slišita? Baje je njena Tjaša tud že v 8-ki?
|
|
|
|