Pupa7 -> RE: Marčevke 2009 - 10. del (22.3.2009 8:58:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paksi79 IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Jaz sem tudi imela ponoči "lažne popadke"...sem že bila tako vesela, da se je končno začelo nekaj dogajat...po kakšnih 2urah, pa so popadki šli spat, jaz pa z njimi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tako da kot kaže bo šeee en vikend mimo, ko sva lepo oba s partnerjem doma...mali odločil za kakšen dan, ko bo ata stran od Maribora in bo moral z avtom noret domov... Ma jast sm mela vceri od 3 popoldne do enajstih zvecer redne popadke na 15, 14, 12 in 10 minut, dva celo na 8...sam so trajal na koncu sam po 5-10 sekund in sm vedla, da neki ni ok, ceprav so me hotl ze u Postojno ob 11 pelat pa sm rekla, da rajsi spim u domaci postli, kot da me tam dajo na ctg in poslejo domov:) Pa se sumljivo mi je blo, ker moja punckica skoz med popadki brca ko nora...mogla bi se pa mal umirit...res se kar se naprej rasturava vsak dan, ker ima ocitno se dost prostora:) ljubica 2x sem dala to skoz in 2x sem prišla domov iz P še vedno 2v1... tud pri meni so bli popadki redni in močni in vse je štimal, dokler niso prenehal... te čist razumem, da ti je bad, ko se pripraviš jeiiii to je to, potem pa ništa [sm=zmeden.gif] pa tko poglej, tolk smo čakale, kaj je še en dan? prav veliko ni [sm=smiley1.gif] zato glavo pokonci sej bo, kmal, pa nisi med zadnjimi, veš kolk nas še je [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|