KIRA
|
moja lubika bo naslednji teden 9 mesecev, ne vem pa, če ima že 9 kilogramov (kontrolo in tehtanje imava komaj 12.5.). ampak ji je sedež vseeno prav. pravzaprav je za vse 3 skupine, vse od 9 - 36 kg, tja do 12 leta.. mislim, da je najina mačkica zadovoljna z njim, ker več vidi ven kot iz lupinice, pa bolj pokonci sedi. po mojem je zelo udoben sedež in ga je lepo sprejela. (slike so v albumu. tud spala je že not. ati je rekel, da bi tudi on imel tak fotelj. kupila sva pa Storchenmühle Starlight SP Dynamic Red. Sva babice in dedke nafehtala, da so nama ga financirali - - sama žal nisva mogla denarja skup spravt, ker gre vse za bajto in sva suha... stal je pa 47 jurjev, kupla sva ga pa preko spleta pri uvozniku (Bob in Čenča). So bli zelo prijazni in so ga dostavili v 2 delovnih dneh. pred mesecem dni, ko sem poslala povpraševanje, so ga pa posebaj zame celo stehtali! tehta 9,5 kg. to je zelo pohvalno, da se tako potrudijo za potencialno stranko. ko bom dobila denarno pomoč za mojega naslednjega fičfiriča (nekje sept. ali okt.), bom takoj spet naročla enak avtosedež, da bo nared... opremo že imam, sedež bom pa kupla iz tistega denarja, da ne bo spet treba babice in dedke fehtarit za fičnike.. niti se mi ne zdi fer, niti primerno. sedež sva ji htla sama kupit, pa žal ni šlo... zdi se mi pa zelo ergonomičen in udoben, ter varen. mislim da je bil dober nakup. Lp
|