dojenje in kava? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

rainbow -> dojenje in kava? (5.5.2005 17:37:28)

Pozdrav, spet jaz, sicer imamše kup vprašanj glede dojenja., ampak zdaj me zanima , če mamice, ki dojite, pijete kavo oziroma kapučino???
Včasih sem ful utrujena, pa od počitka ni nič, ker imamo še enega 20-mesečnega sršena, in bi mi pasala kakšna kava, pa si ne upam. Al pa čokolada, no, tudi
ta mala je stara mesec in pol

Kaj pa ve?

total -> dojenje in kava? (5.5.2005 17:39:25)

Jaz sem jo pila,ampak v zelo majhnih količinah in slatko sem tud jedla,no ne skoz,probaj boš videla če ji kaj škodi,glede krčkov.

Lp:rozica:

Maxica -> dojenje in kava? (5.5.2005 17:40:41)

Najbolje, da probaš-najprej kakšno bolj švoh kavico, pa boš videla, če kaj vpliva na :duda:. Jaz sem se sicer kr odpovedala kavi, saj mi sploh ni pasala več po porodu. Čokoladi pa ne, pa je bilo z :duda: vse ok. Sedaj, ko se dojiva le še zjutraj in zvečer, pa tudi kakšno kavico spijem tu pa tam, pa ni na :duda: nobenega bistvenega vpliva.

Nedelja -> dojenje in kava? (5.5.2005 17:42:22)

Jaz sem prve mesece spila strogo samo eno kavo zjutraj (tavelko šalco). Pol pa nisem čeravno bi jh vsaj še enih pet...

In še zdaj pazim, tamala je 6 mes, da ne spijem preveč, ker če ne je tamala kar neki živčna pa sitna potem. Sicer mal sumim kapljice D3, čeprav se preveč kave tud ziher pozna.

Uf, bi eno dve :kava: zdele...

spacey -> dojenje in kava? (5.5.2005 17:50:00)

Rainbow zadnjič sem nekje prebrala, da lahko popiješ tudi kako kavico na dan in da ne bo nič narobe. Tudi čokolado lahko poješ, vendar le kak koščen ne pa celih 100g. :)-

Kako pa ste drugače?

Lp;
P&L&A:kuza:

piščanc -> dojenje in kava? (5.5.2005 18:41:58)

čokolado jem, črno obožujem, ker mi da energijo, namesto kave

kave ne pijem oz. mogoče požirek pri možu, če mi res zadiši, ampak to je bilo do zdaj moogče trikrat

krčev nismo imeli, rano tako nekakšne energije, je pa polno dojen

Trebnje -> dojenje in kava? (5.5.2005 19:49:13)

Jaz jo pijem,ker brez kave ne morem normalno funkcionirat.Ponavadi dve na dan.Pila sem jo pri vseh treh,pa nismo imeli nobenih krčev.Probaj,pa boš videla kako bo.:muca:

Anja167 -> dojenje in kava? (5.5.2005 20:06:05)

Naš je bil po moji čokoladi zelo bogi. Ker celo nosečnost nisem pila kave, si je tudi zdaj ne upam, da ga ne bi vrglo - mene bi itak...:kava:

Anja167 -> dojenje in kava? (5.5.2005 20:06:38)

Aja, zadnje dva meseca pa že lahko čokolado pridno jem.

BARBARA R. -> dojenje in kava? (5.5.2005 21:05:02)

Meni je bilo rečeno, da se ravnaš tako kot med nosečnostjo.Jaz sem po eno na dan spila med nosečnostjo in ravno tako po.V času dojenja seveda.Sedaj bi jo litre.

:muca:

Willson -> dojenje in kava? (5.5.2005 21:55:21)

Moja ni imela krčev, tako, da jaz pijem kavico že od začetka in sicer najprej eno šalčko, sedaj, ko je stara 7 mesecev pa dve do tri šalčke na dan. LP

Anonimen -> dojenje in kava? (6.5.2005 11:02:07)

Tudi jaz pijem kavo. Mala je stara 3 mesece, pa sem se samo prvi mesec držala in pila brezkofeinsko. Sedaj pa pijem kakor nanese. Včasih tudi dve kavi na dan.
LP
Tasha

filipinka -> dojenje in kava? (6.5.2005 13:08:53)

:)- 6 mesecev nisem pila kave, zdaj jo že kak mesec, eno na dan, pa je vse O.K.. Poskusi!

rainbow -> dojenje in kava? (6.5.2005 14:33:31)

Dankeschon ženske, ste me malo potolažile, sicer sem jaz tudi med nosečnostjo zelo malo kave spila, pa zdaj tudi nisem, ker sem se bala, da ne bi mala bila auf preveč, ampak kakšen naporen dan, ko se bolj malo spi, bi jo fulllll pila

in taka sta bila prejšnja dva dneva, zato sem bila kar obupana

danes pa je že bolje

ps
Spacey, če boš še pokukala sem, smo ok, ful pestro, upam, da sta tudi vidva vredu in da večino časa uživate:metulj::metulj::metulj::metulj:

Stran: [1]