Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 17:00:33
|
|
|
|
total
|
Včasih me zeza,da mi bo blokiral RR,ampk se ne upa ker drugače:grrr:,do zdaj je še znosno:zmeden2:
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 17:01:38
|
|
|
|
lutka
|
eh,ne...........moj nima nič proti:bravo::bravo: Sem s pomočjo RR spoznala eno fejst punco...tudi mamico dvojčkov in si pridno dopisujeva.........tudi spoznali smo se že :kuza::bravo::bravo: lp:rozica::rozica:
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 17:04:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ne, moj je še večji net maniak k js :) lara
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 17:07:57
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-Nič ne reče, je nem:)-:)-:)-
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 17:12:15
|
|
|
|
Jančika_
|
Joe itak nima nič proti:). Pa ful fajn ljudi sva spoznala s pomočjo RR:bravo:! Punčica, mogoče bi pa tvoj drugače mislil, če se enkrat priklatita v Celje in ga pripelješ s sabo na srečanje:zmeden:?
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 17:19:29
|
|
|
|
puncica
|
Jančika sem probala pa se brani ko hudič križa, sem zadnjič srečala Tašo, pa me je potem ko je šla vprašal kdo je pa to, pa povem ja ena mamica iz RR, pa se je kr za glavo prijel in začel z očmi zavijat. Skratka nič ne bo:(( :((
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 17:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Punčica, tud.
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 17:27:47
|
|
|
|
tilka
|
Ja.
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 17:36:06
|
|
|
|
puncica
|
Ja hvala bogu no, vsaj nisem edina, ki se zarad tega sekiram.:((
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 17:49:06
|
|
|
|
PIA 1
|
:zmeden2: Pa prav sedaj mi je rekel,da sem baje čist odvisna postala.:grrr:!Sem mu odgovorila,da naj bo srečen,ker sem se prilepila na RR,kot kakšnemu okrog vratu:)-:)-:)-,pa mi je taki cmok stisno,da sem skoraj s stola padla:love::)-!
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 17:50:21
|
|
|
|
Teni_
|
Ne, včasih se edino norca dela, ko jaz kaj razlagam, pa mu povem po nickih. Pa so mu full smešni, potem pa me zafrkava. Proti pa nima nič. Lp, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 17:57:55
|
|
|
|
Nedelja
|
Men moj reče, kadar se kej sprašujem, pa tuhtam, pa njega morim v smislu: ka ti misliš, :zmeden2: da je to..., ka misliš, je najbl pametn, da nardim... Pa mi reče: pa pejd mal na internet prebrat, no... Pol pa jst rečem: aja, sej res... Pa grem, pa not padem, pa se Petra začne dret :ups:, pa jo vahta, dokler mu ne pride do k.... In to se ponavlja....
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 18:05:34
|
|
|
|
puncica
|
Sej ko jst mojmu kej razlagam tud potem kr reče a to si pa na RR prebrala, al pa kej ga vprašam pa reče, ja pejt pogledat kaj na RR piše o tem. Skratka potem mi nonstop meče RR naprej.
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 18:29:53
|
|
|
|
emaa
|
moj pa nima nič proti, je prav vesel, da sem marsikaj koristnega na RR pobrala, pa še njemu lahko razložim. Laparo in histero sem mela precej prej kot če bi čakala v vrsti v Lj, pa sem šla še slo pogledat. V glavnem nama precej pomaga in je čisto srečen, da imam virtualne in prave prijatlejice, saj sem jih precej že spoznala
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 18:32:15
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
Moj :love:mi ravno ne nasprotuje RR vendar ko včasih kej prebere pravi da smo tukaj gor kot kakšni otroci ki si pošiljajo:sloncek::miska::metulj::rozica::torta::darilo:..itd.. no pa sej se to tud men včasih zdi pa kljub temu rada skočim na RR čeprav sedaj ko je služba je bolj malo časa. Lep dan vam želi TARA
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 19:40:42
|
|
|
|
Annny
|
Moj ne reče nič, ampak vidim, da mi ni preveč všeč, če visim tle:)8)
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 19:43:07
|
|
|
|
polona2
|
Da.
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 19:45:18
|
|
|
|
Micy
|
JOj moj je glih kar pršu u sobo pa reku ja kaj bi ti miška moja brez ringaraje. Zadnje dneve delava na dojenčku pa je reku le preber si kej zanimivga, sej veš da bova dojenčka mela, on že fantazira pa niti nosečka še nism. Včasih tudi on z mano kaj prebere in pol se skupi smejiva la pa kej pametnega svetujeva, včasih ga vprašam kaj on misli o kaki temiin se pol full prijetno pogovarjava o tem. Midva se full rada pogovarjava učasih mava tretutke al pa dneve k tud do pol dveh zjutri čvekava namest da bi ajala. Ja jest ga mam tok rada. Evo spet je pršu. Vas lepo pozdravlja moj Đon.:miska::rozica:
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 19:45:41
|
|
|
|
Trebnje
|
Nič ni slabe volje.Njemu je RR še bolj všeč kot meni,tako da oba uživava na RR.:sloncek::sloncek:
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 20:22:16
|
|
|
|
lenika
|
Ne, ker sem ponavadi tukaj, ko on spremlja prenose različnih športnih tekem.
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 20:31:15
|
|
|
|
zoya_
|
Moj nima nč proti, včasih če nč ne rečem čez dan, me še praša, a danes pa nč ne dogaja na RR :)-:)-
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 20:40:38
|
|
|
|
TaRe*
|
lENIKA..se podpišem pod tvoj post. drugače je pa na začetku mal nos vihal,zdaj pa še on kaj poišče,če se o čem takem pogovarjava....:kuza: Najbolj v veselje mu je pa mene zezat,kadar je mrk:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 20:58:11
|
|
|
|
kalimero
|
Ne, sikat začne samo, če mu kakšno o kakšni temi razlagat.
|
|
|
|
A so vaši partnerji kej slabe volje, ko ste t... 5.5.2005 21:40:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj :love: pa sam vpraša: Kaj, spet tračaš? Včasih pa čemu celo prisluhne ali pa se smeji z mano...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?