Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mamice z enojajčnimi dvojčki a ste jih kdaj z... 5.5.2005 16:53:36
|
|
|
|
puncica
|
Mene pa neki zanima, sama sicer nimam dvojčkov, trojčkov, samo eno malo tečko ampak tiste, ki imate enojajčne dvojčke, a se je kdaj zgodil da ste jih zamenjal, vem da se v šoli to pogosto zgodi ampak starši, predvsem mame,...? No kot sem rekla a ste jih že kdaj zamenjal in kaj je tisto, kar jih loči, po čem jih prepoznate? :zmeden2:
|
|
|
|
Mamice z enojajčnimi dvojčki a ste jih kdaj z... 5.5.2005 18:17:42
|
|
|
|
SašaR
|
Pri moji teti so dvojajčne trojčice (moje sestrične), in tisti dve ki sta "popolnoma" enaki, so nam izdali, da ima ena med očmi majhno pegico, tako da jih domači poznajo, šoli pa že ves čas polomija. Sedaj ko sta že skoraj odrasli, se rihtata zelo različno - od obleke, do frizure,...(torej je karakter različen).:)- Ta tretja je pa popolnoma drgačna, kot da ne bi bile hkrati na poti na svet.:zmeden2:
|
|
|
|
Mamice z enojajčnimi dvojčki a ste jih kdaj z... 5.5.2005 20:07:44
|
|
|
|
mammy26
|
jaz imam brata, sedaj stara 20 let, enojajčna dvojčka. Jaz jih ločim ves čas, mami po telefonu vedno vpraša s kom govori, ati jih je zamešal ko sta bila še majhna, moj mož pa jih po 13 letih še sedaj ne loči. Sin in hči sta se navezala vsak na svojega. Sin na mlajšega dvojčka, hči na starejšega dvojčka. V šoli je bil vedno kaos. Razlike se začenjajo šele sedaj ko sta odrasla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?