Rdeč trebuh in prsa (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Rdeč trebuh in prsa (19.3.2009 21:15:24)

Sem v 26t nosečnosti. Pred kakšnim tednom mi je pordel popek in me začel zelo srbeti. Predvidevala sem, da zaradi raztezanja. Sedaj pa opažam že kake 3 dni, da so tudi trebuh in prsa rahlo pordeli, kot bi me malo opeklo sonce. Srbeče je le bolj okoli popka, občutek gomazenja. Je to normalno, mogoče zaradi raztezanja kože ali gre za kakšno bolezen (virus, alergija...). Načeloma nisem na nič alergična.

Ima katera podobnpo izkušnjo????

Blueeyes -> RE: Rdeč trebuh in prsa (19.3.2009 21:56:35)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem v 26t nosečnosti. Pred kakšnim tednom mi je pordel popek in me začel zelo srbeti. Predvidevala sem, da zaradi raztezanja. Sedaj pa opažam že kake 3 dni, da so tudi trebuh in prsa rahlo pordeli, kot bi me malo opeklo sonce. Srbeče je le bolj okoli popka, občutek gomazenja. Je to normalno, mogoče zaradi raztezanja kože ali gre za kakšno bolezen (virus, alergija...). Načeloma nisem na nič alergična.

Ima katera podobnpo izkušnjo????

mene osebno tudi srbi v predelu popka... ampak nimam nobene rdečice... s prsmi pa nimam problemov... so od časa do časa boleče, nikoli pa ni na njih rdečice... pokaži se zdravniku

petra81 -> RE: Rdeč trebuh in prsa (19.3.2009 22:02:44)

Če se mažeš s kakšno kremo ali oljem je možno, da si preobčutljiva za kakšno snov v mazilu! Jaz sem v 1.nosečnosti po olju dobila rdeče pikice in ko sem prenehala uporabljat so izginile!

Stran: [1]