Razgovori za službo - kdo je tukaj čuden????? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Razgovori za službo - kdo je tukaj čuden????? (5.5.2005 15:47:43)

Pošiljam, pošiljam in še enkrat pošiljam prošnje.

Imam službo, pa bi rada menjala.
In vedno, ko me pokličejo na razgovor mi dajo možnost za takoj naslednji dan, po možnosti dopoldan ali okrog 13h.

Ko hočeš menjati termin je to seveda nemogoče.

Zdaj pa ne vem, a je to normalno al kaj?

Jaz delam do petih vsak dan in si ne morem vzet dopusta za en dan naprej, prej pa tudi ne morem it iz službe!

Pa kaj mislijo, da službe iščejo le nezaposleni, ki imajo ves dan čas al kaj?!

Ma me zjezijo k niso prav nič prilagodljivi. Me prav zanima, če oni odobrijo svojim zaposlenim dopust za en dan naprej! :grrr:

Anonimen -> Razgovori za službo - kdo je tukaj čuden????? (5.5.2005 16:53:12)

Hudo.....
Ja res so neprilagodljivi. Vztrajaj da se dogovoriš za termin, v bistvu se jim je treba po kolenih plazit, pol pa kaj dobiš.
Vso srečo - vsak si zasluži boljše delo.

L.p.
Tassy

tilka -> Razgovori za službo - kdo je tukaj čuden????? (5.5.2005 17:26:25)

Poskusi še kaj udarnega, recimo pošlji jim telegram, da tega in tega dne ne moreš. Potem pa jih pokliči še v terminu, ki so ti ga določili in se dogovoriti za novega. Poskusi izvedeti kdo je glavni za določenje terminov (bodi prijazna do tajnice ali vratarja. Izgleda da je pri nas iskanje službe gverilska vojna.Tudi mene bi take stvari zjezile.

TARA in MAJ -> Razgovori za službo - kdo je tukaj čuden????? (5.5.2005 18:15:45)

U to je pa čudno,da kar takoj naslednji dan na razgovor pri nas vedno pošiljamo teden dni prej saj vsak res nemore takoj naslednji dan.
A v službi pa nemoreš reči da imaš neke nujne opravke?
Upam,da ti bo uspelo zamenjati na kaj boljše:miska:

Lep deževn dan ti želita Tara in Maj:rozica:

Annny -> Razgovori za službo - kdo je tukaj čuden????? (5.5.2005 19:45:06)

To je pa res zoprno, ampak če bi bili še malo nesramni, bi ti lahko celo rekli, da so tu oni 'in charge', da imajo itak dovolj kandidatov za to delovno mesto in da se jim zato ni treba prilagajati..sem že slišala eno tako zgodbo8)

Stran: [1]