zobki zadaj (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> zobki zadaj (5.5.2005 14:38:43)

oj!

moja pika poka je do 7. meseca dobila 8 zob, 4 spodaj in 4 zgoraj. zdaj pa že 2 meseca nič. slini se non stop od kar obstaja :) sem pa gledala ji včer v usta pa ma zadaj na treh mestih (levo in desno zgoraj, pa desno spodaj) po tri bele pikice, ki so res bele barve k edigs bele - a bojo to zobki? ker ko jih je dobivala spredaj takih pikic ni blo vidt, sam š**** se je pokazala, prej je blo pa mal zabuhl pa pobledela dlesen.

lp, lara

total -> zobki zadaj (5.5.2005 15:45:57)

Mi pa še nobenega:((

puncica -> zobki zadaj (5.5.2005 17:04:45)

mi tudi pri 11 mescih in 3 dneh nobenega, čakamo pa na prva dva, po moje bosta kmalu, tako da ti nimam kej svetovat, sicer pa ima naša tud zdej dve bele pike spredaj, po moje bodo zobki.

lin -> zobki zadaj (5.5.2005 19:58:14)

Mi imamo 10 mes ampak vse ostalo je enako kot pri vas,8 zobkov in ostale čakamo in se slinimo in ...........:zmeden:

NinaŠ -> zobki zadaj (5.5.2005 20:37:34)

Anže ima tud že najmanj 4 mesece tistih svojih 8 zobkov, potem se je pa ustavilo :zmeden: . Pediatrinja je sicer že na pregledu pri enem letu rekla, da bodo štirke ravnokar zunaj... ampak to je že skoraj dva meseca nazaj, pa še nič... Aja, slini se pa odkar je dobil prvi zob nič več ?!
Pa saj jih ne rabi, poje lahko itak že vse, zob si pa ne mara umivat, tako, da sem le še vesela, da jih nima več :)-

LP

Stran: [1]