končno... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lefairyon -> končno... (5.5.2005 14:25:30)

...služba v moji izobrazbi...
danes sem dobila pismo iz borze za zglasitev na razgovor za konfekcijskega modelarja...glede na to da je tekstil v potonu, me veseli da je vsaj ena firma, ki še zaposluje...sicer piše da je samo za določen čas ampak tudi to je nekaj...sem si pa želela v to firmo že takoj po poteku porodniške pa niso potrebovali...danes pa:bravo::bravo::bravo:presenečenje...punce držite pesti da se bo iz tega kaj izcimilo saj komaj čakam da bom lahko potrošila tudi kaj na neumnosti ne pa da bom morala paziti na vsak tolar...razgovor imam pa v ponedeljek 10.5....upam da bo uspelo...
lep pozdrav, nadi:rozica:

Mina1 -> končno... (5.5.2005 14:26:57)

Držim pesti, da bo služba tvoja;) Pa daj jim vetra;)

pa-pa Mina1

Čiračara -> končno... (5.5.2005 14:29:23)

Veliko veliko sreče!:rozica::rozica:

Rozalija -> končno... (5.5.2005 14:35:31)

Čestitke, samo 10.5 ni ponedeljek ampak torek... pazi da ne greš na naroben dan!

india -> končno... (5.5.2005 16:03:42)

Držim vse možne pesti Nadi zate in tvojo službo!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Trebnje -> končno... (5.5.2005 16:17:06)

:rozica:Želim,da bi ti uspelo!:rozica:

tilka -> končno... (5.5.2005 17:31:52)

Pripravi se na razgovor. Poglej v kakšno knjigo kaj je dobro vedeti, kako spraševati. Jaz sem navdušena nad knjigo Kakšne barve je moje padalo. Mene vedno sprost kadar sem v taki situaciji, da nisem preveč nervozna. Je knjiga o iskanju službe, da ne bo pomote.

lefairyon -> končno... (5.5.2005 19:29:57)

zhvala rozalija za popravek,,,joj res upam da mi uspelo...
vsaki pošiljam šopek:rozica::rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]