Spermiogrm-čim prej (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

anajan -> Spermiogrm-čim prej (19.3.2009 13:11:39)

Prosim za vašo pomoč. Partner bi se moral naročiti na spermiogram in to sploh ni tako lahko. Pri dr. Rešu je čakalna doba skoraj 2 meseca.

Kje še opravljajo spermiograme? Sva iz Ljubljane. Kje v Postojni ga opravljajo (porodnišnica?)? Prosim vas za kontaktne tel. št. Pregled bo opravljen samoplačniško in ne na napotnico.

Hvala.

urša28 -> RE: Spermiogrm-čim prej (19.3.2009 14:14:08)

zdravo;

poskusi v porodnišnici trbovlje,baje je tam dokaj hitro

lp

ency -> RE: Spermiogrm-čim prej (19.3.2009 14:21:23)

Moj se je narocil januarja v Postojno in komaj to soboto je na vrsti, na napotnico, ne vem kako pa je, ce gres kot samoplacnik. Upam, da bodo izvidi hitro, ker jih potrebujem do aprila.

ursa30 -> RE: Spermiogrm-čim prej (19.3.2009 14:37:30)

IZVIRNO SPOROČILO: ency

Moj se je narocil januarja v Postojno in komaj to soboto je na vrsti, na napotnico, ne vem kako pa je, ce gres kot samoplacnik. Upam, da bodo izvidi hitro, ker jih potrebujem do aprila.

a toliko časa se po tanovem čaka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] moj ga je opravil v Postojni samoplačniško novembra, pa je bil v 14 dneh na vrsti..

Martinki -> RE: Spermiogrm-čim prej (19.3.2009 16:40:07)

Moj je dobil napotnico in ker sva s Koroške je šel v bolnico SG, kjer jih opravljajo vsak dan - ni čakalnih vrst. Rezultate dobiš na dom po tednu in pol.

anajan -> RE: Spermiogrm-čim prej (19.3.2009 17:04:51)

Kje v Postojni pa je to mogoče opraviti? Ali ima katera še telefonsko številko? Je to v bolnici ali ZD?

Hvala.

ursa30 -> RE: Spermiogrm-čim prej (19.3.2009 17:07:37)

Prečna ulica 4
6230 POSTOJNA

Telefon: 05/7000 720
Faks: 05/720-40-09
E-pošta: info@bolnisnica-po.si

Gwendolen -> RE: Spermiogrm-čim prej (20.3.2009 10:13:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Martinki

Moj je dobil napotnico in ker sva s Koroške je šel v bolnico SG, kjer jih opravljajo vsak dan - ni čakalnih vrst. Rezultate dobiš na dom po tednu in pol.

Martinki - kam pa to greš točno v bolnici (nadstropje pa to)? Jo ful dobro poznam, ker sem tam enkrat ležala, pa čeprav nisem s Koroške. Če mi namigneš, kje se zglasiš za tole, ti bom zeeeeloooo hvaležna.

Hvala.

Lp

Stran: [1]