Mali je pojedel pasji briket (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 13:45:01)

Ja, čudno se sliši in mogoče si mislite, da sem nepazljiva, ampak Filip je nekje našel pasji briketec (čisto majčken-manjši od graha) in še preden sem zavpila "Neeee" in pritekla do njega, ga je že veselo pojedel :((:((:(( Mislite, da bo to kaj narobe?:zmeden::zmeden::zmeden:
Pojma nimam, kje ga je našel, oz. možnost je, saj je vendar pes pri hiši, vendar je skorajda nemogoče, da bi bil briket v tej sobi. :zmeden: Edino, če je psička prenašala brikete in jih ni pojedla.:zmeden2:
Pa vsak dan presesam stanovanje-pred 1 uro sem sesala in sem lih tisti briket prejle spustila,:grrr::grrr: al kaj:zmeden::zmeden::zmeden:

Anonimen -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 13:47:34)

Brez skrbi, če ga je pogoltnil in se mu ni zataknil ne bo nič narobe. Saj za kužke ne dajejo strupa v brikete. Mogoče mu bo pa koristil, k ima sigurno cel kup vitaminčkov notr.

Brez skrbi.

Anonimen -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 13:47:45)

Verjemi, da ni - moj nečak je pri letu in pol pomotoma vzel pasjo čokolado in je pojedel celo rebro preden smo ugotovili. Pa je sedaj zdrav 15-letnik!

Anonimen -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 13:48:57)

Oh, koliko jih je Tibor že pojedel;)!

Jančika_ -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 13:49:35)

:)- Kristina, po moje bo še vse kaj bolj čudnega in gnusnega v usta dal! Meni so iz ust vlekli tudi kakega polža lazarja (BLJAK BLJAK BLJAK), pa sem še vedno živa.

mtd -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 13:49:45)

hoj, jaz tudi mislim, da ni hudega. sej je bil samo 1 pa še majhno so,
vse bo ok po mojem
kužki pa tud menda jejo in rabijo podobne snovi kot ljudje.

lp in cmoook za malega filipka od samota:kuza::hudicek:

Anonimen -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 13:51:40)

Ja - moja kolegica je recimo jedla kurje drekece - je rekla, da so tortice...:)-:)-:)-:)-:)-

neja -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 14:06:25)

Hmmm......veš koliko pasjih briketov je že pojedla moja pupsi? Verjetno že za celo vrečo :)-:)-:)-:)-:)-........pa ne samo to, ko dobita naša princa konzervo, se je že tudi s tem basala. Bljak, bljak pa še enkrat bljak, ampak kaj morem, če pa za trenutek pozabim, da psa jesta, tamala pa hitro zraven in ham.

No, jaz se več ne sekiram, čeglih jo kregam, ko to dela, ampak dlodpvedat še ji ne morem. Bo že sama enkrat skapirala, da je druga hrana bolj okusna:):):)

LP:)

špelin@ -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 14:19:00)

Uf, moja jih je že tudi kar nekaj pojedla :)- Ponavadi vsakič iz nove vrečke enega "sproba", če so dobri, da ne bi bogi :kuza: dobil kakšne nagravžne :zmeden::)-

Zadnjič sem psički kupila ene fajn dišeče "pasje" palčke in sem rekla hčerki, naj ji eno da. Ko pa pogledam čez pol minute, vidim otroka, kako veselo žveči, pes pa milo gleda... :ups:

Ne bo hudega ;)

PiaM -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 14:21:49)

Ne skrbi.Ko sem bila mala, sem padla v luknjo z gnojšnico(al kak se temu reče) čez glavo, pri 5 letih pa sem naredila požirek mazila proti srbečici (garjam) za psa - pristala na črpanju v bolnici - pa sem čist normalna še vedno.:)-:)-

ciciban -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 14:25:48)

PiaM-pa mas potrdilo....:)-:)-:)-

PiaM -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 14:27:51)

Ga še iščem, pa ne najdem:zmeden2:
:)-

ciciban -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 14:29:59)

Ma ti se kr zlaz,da ga mas,kdo bo pa vedu!:)-:)-:)-

zoya_ -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 14:31:38)

Kristina, po moje mu v riti ne bo ostal :)-

Anonimen -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 16:38:33)

Kristina, če jutri ne bo lajal ali dvigal noge ob posteljo, potem ni hudega
:)-

Pia73 -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 17:10:20)

:)-:)-:)- Meta.

san -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 17:15:32)

nas mali je pa macji piskotek popapacal, pa ni bilo nic hudega.
no sedaj sem ga navadila da vsako jutro sam pospravi posodico s piskotki in macjo hrano na omaro in potem se zvecer ko mucka poje in nekako je dojel da je tisto njena hrana, on pa ima svojo.

lp s :)

NinKa -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 17:28:03)

Meta. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Pa sem se nasmejala....:bravo::bravo:

:sloncek::kuza::sloncek:

Ro-La -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 21:49:25)

Od kolega mala je ful oboževala pasje brikete če je bila le prilika si jih je tlačila v usta in papcala. Bila je tako hitra, da preden si ti sploh registriral jih je že celo pest pojedla. Pa ji čist nič ne fali, tut lajat ni začela:)-

Anonimen -> Mali je pojedel pasji briket (5.5.2005 22:06:20)

O, madona:)-

Anonimen -> Mali je pojedel pasji briket (6.5.2005 15:19:32)

Sem opazovala danes Filipa. Laja ne,:)- po štirih sicer hodi, ampak to mu je oproščeno:)-, obnaša se normalno, le driskal je včeraj - možno da od tistega briketa, možno pa da od mojega kosila, ki je blo včeraj zanič, kot ne vem kaj :zmeden2:
Kakorkoli že...sem se tud jaz nasmejala ob vaših dogodivščinah :)-

ZARA -> Mali je pojedel pasji briket (6.5.2005 15:40:47)

:)-:)-:)- Hudo,Kristina,sej bo pokakal...
Če je Seven preživela k je svoji mami celo ogrlico pojedla,bo tvoj Filip tud!!!

Stran: [1]