Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
kam greste na letni dopust? 5.5.2005 14:53:11
|
|
|
|
NinKa
|
Mi pa konc junija v Izolo, konc julija v Poreč, septembersko morje pa letos odpade, ker imamo uvajanje v vrtec. Pa saj bomo še vmes kam skočili....zadnji 2 leti pogrešam vikende na Bohinju. :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
kam greste na letni dopust? 5.5.2005 15:21:37
|
|
|
|
Špacka
|
Mi gremo pa julija verjetno začetek julija na Pag v Šimune, sicer pa upam da nam bo zneslo še septembra:zmeden2:
|
|
|
|
kam greste na letni dopust? 5.5.2005 15:35:11
|
|
|
|
Tejči
|
Mi pa gremo prvo rundo v Izolo, drugo pa v Tunizijo (all inclusive)..komaj čakam:morje:
|
|
|
|
kam greste na letni dopust? 5.5.2005 15:39:49
|
|
|
|
Gina
|
Mi pa še ne vemo kam. Vsekakor s prikolico. A katera pozna kampe v Kvarnerju? A se tam kje kaj dogaja, da je za otroke fajn? Help! :sloncek: V Istro pa ne bi šla zdaj in na Krk, sem ju naveličana.
|
|
|
|
kam greste na letni dopust? 5.5.2005 15:53:07
|
|
|
|
Mojca20
|
Prvo rundo 1.7.-14.7. v apartma na Rabu, druga runda pa v toplice - Banovci, polpenzion za en teden in sicer 10.8. - 17.8.
|
|
|
|
kam greste na letni dopust? 5.5.2005 16:00:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi gremo na Pag:love:, v Novaljo, od 23.7.-6.8. Tko kot vedno, apartma isto kot lani..pa predlani..in predpredlani..:) Gremo že 9. leto..:sloncek: lp,:fis: Špacka, Šimuni so full fajn! Smo tut bli eno leto..sam nič se ne dogaja, pa ena trgovina je:)-
|
|
|
|
kam greste na letni dopust? 5.5.2005 16:35:34
|
|
|
|
sašaš
|
Vsako leto imamo prikolico v kampu - v Premanturi. Greva pa zadnje 3 tedne v juliju in zadnji teden v avgustu. Pa še nekajkrat čez vikend. Za kam drugam ne bo denarja :(( - rihtava stanovanje. Lp :muca:
|
|
|
|
kam greste na letni dopust? 5.5.2005 16:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi gremo na Djerbo, jupiiii komaj čakam - mal me je strah - prvič na letalo z eno-letnico. A je kdo že bil s tako malim otrokom v Tuniziji? Kako je s hrano dol - a naj za malo kaj s seboj nesem??? Thanks a lot for help. l.p. Tassy & Nina
|
|
|
|
kam greste na letni dopust? 5.5.2005 19:28:23
|
|
|
|
SILVA
|
Mi gremo v Šibenik 9.7,še malo.
|
|
|
|
kam greste na letni dopust? 5.5.2005 21:28:10
|
|
|
|
m&r
|
Tud mi potujemo junija na Djerbo s 13 mesečnico in se pridružujem Tassy pri vprašanju-kako je s hrano.Kaj lohk ta mejčkeni jedo,da ne bodo imeli težav?Tastar si bomo že "razkužili želodčke".LP!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?