pomen sanj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

dadica -> pomen sanj (5.5.2005 13:37:49)

zanima me kaj pomeni če sanjaš da imaš v postelji živo kačo ki plazi in ogromno drugih hroščev?To sem namreč sanjala dans ponoči,nato sem se zbudila v krikih tako da je mojega:love: tako da je mojega skoraj kap zadela od krika.
hvala in lp dadica

Carmen -> pomen sanj (5.5.2005 13:42:46)

joj dadica, grozljivka. Pojma nimam, kva pomeni, vem pa, da ene par dni na tvojem mestu ne bi šla spat... jaz imam zadnje čase tudi prave more, da so mi tamiceno vzeli, pa da sem mojga našla z ljubico v hiši... :) ne hodim nč rada spat :)

Jančika_ -> pomen sanj (5.5.2005 13:46:54)

Po moje je to odraz stresa v vsakdanjem življenju. Če sem prav brala, potem ne-čakaš? To bi lahko bilo to.

Ne verjamem v tiste vraže, da če sanjaš, kaj pa vem, o mizi, da to pomeni, da si boš zlomil nogo:)-, ampak mislim, da se v njih odraža naša podzavest.

lutka -> pomen sanj (5.5.2005 13:48:08)

kolikor se jaz spomnim,sem v sanjski knjigi brala,da kača pomeni sovraštvo,hinavščino.........se pravi,da se pazi določenih ljudi ki te obkrožajo,ker v resnici niso to za kar jih imaš ti

za hrošče pa nimam pojma:zmeden:

lp:rozica:

dadica -> pomen sanj (5.5.2005 13:54:28)

po moje ima jančika kar prav,da sem po pritiskom sem na zanositev in ovulacija povedala kako je!Sem pa imela prejšnji mesec prvo inseminacijo in sedaj čakam na rezultat!
hvala vsem

Andra -> pomen sanj (5.5.2005 14:30:45)

pogledala sem v sanjsko njigo. Kar se tiče kače res ni nič dobrega, hrošči pa pomenijo, da boš imela stike z dobrimi ljudmi.

Na kakšen način si videla kačo? Te je pičila, dvigovala glavo proti tebi...?

dadica -> pomen sanj (5.5.2005 14:32:19)

ne samo lezla je po mojem vzglavniku!

Andra -> pomen sanj (5.5.2005 20:24:33)

Če se kača samo plazi, pomeni to trpljenje.

Tako piše v sanjski kjnigi, ti pa presodi koliko boš temu verjela.

Pa lepo spanje in prijetne sanje.

Stran: [1]