malania -> Služba (19.3.2009 10:29:23)
|
Živjo! Mene pa nekaj zanima, zato sem rekla, da bom to napisala kar na forum... Dobila sem službo (preko študenta)... delala sem nekaj mesecev, nato pa sem diplomirala... sicer smo se z delodajalcem zmenili, da bom potem delala preko zaposlovalne agencije, kar mi je bilo ok. Nato pa izvem da to ne bo možno, ker zaradi ''finančne krize'' varčujejo. Ja, ql si mislim. Kaj je zdaj problem. Imam univerzitetno izobrazbo (po bolonjskem študiju), opravljam administrativno delo + tudi kaj drugega bolj kompleksnega. Koliko dobim plačila... cca 3.8 € na uro. Ne vem, ali sem jaz tako ''nezadovoljna'' ali se meni to zdi nizko plačilo. S tem, da dobim plačano samo toliko kot dejansko delam (brez dodatka za malico, brez dopustov, brez bolniške...). Imam občutek, oz. kar vem,... da me delodajalec po domače rečeno izkorišča in nateguje. Kaj naj naredim. Služba mi je ok, s sodelavci se štekamo (naj povem, da gre za večjo firmo),... edino plača mi ni ok. S šefom sem se glede tega že pogovorila, ampak izgleda da ne bo nič bolje. Č odštejem vse stroške (hrana, prevoz) mi ostane komaj 500€ na mesec, delam pa po 8 ur na dan. Aja, služba pa je v Lj. Zdaj ne vem, ali naj iščem redno službo in grem... bojim se, da bom prišla še na ''slabše''. Kaj menite? Lp.
|
|
|
|