opravili z otroško posteljico... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

NinaŠ -> opravili z otroško posteljico... (5.5.2005 13:00:13)

Ker imam čist dost nenehnega brcanja in priklapljanja na ziziko cele noči in bi po slabih 14 mesecih (ja, dolgo sem bila strpna) spet rada normalno spala, sem danes sklenila, da gre Anže dokončno in enkrat za vedno v svojo posteljico :bravo: .
Seveda sem ga že za opoldansko spanje dala v njegovo posteljico ;) in po pričakovanjih se je drl kot bi ga iz kože dajali... :(( pa sem rekla, bo že nehal in zaspal in šla v kuhinjo. Res je čez kake 10 minut nastala tišina - bravo mami :bravo: ki je tolk časa vztrajala, kljub trgajočemu srcu - ampak mali :hudicek: prikoraka v kuhinjo :zmeden: , me prime za roko in pelje s seboj v "ta velko" posteljo. Kako je splezal iz posteljice nimam pojma :zmeden: , ležišče imam na najnižjem nivoju... ...če samo pomislim, kako bi lahko padel :(( (pa očitno ni, ker ni nič jokal)... še sedaj se kar tresem
Glavno pri nas otroška posteljica čaka november, ko bomo vanjo dali Anžetovo sestrico ali bratca...

LP

Annny -> opravili z otroško posteljico... (5.5.2005 13:05:22)

O, Nina:)-:)- Anže je pa res frajer..kar spleza ven in te pride pocukat za rokav:)-:)-
Jaz sem pa glede lastne posteljice 'zakomandirala' pri 6. mesecih..dva večera se je drla in jo je Klemen hodil mirit in uspavat, zdaj pa že 10 dni spi v lastni posteljici celo noč9nebesa9nebesa
Saj Anže se bo tudi sčasoma navadil..menda ne bo spal pri vama do 18. leta, al kako;)
Saj bo!
Uživaj v novi nosečnosti kar se le da:rozica:

mtd -> opravili z otroško posteljico... (5.5.2005 13:06:56)

:)-:)-:)-
uhhh pri teh malih smrčkih nikoli ne veš, kaj bo naslednje presenečenje, kaj, hihi
je pa res nevarno, saj tud naš bo kmalu ugotovil, kako se dezertira iz kinderpeta.

no, tudi naš Samo spi pri nama, pa kaj češ, enkrat do vojske se bo že ločil od naju in spal v svoji pojstli, ne??

lep dan!

viv_ -> opravili z otroško posteljico... (5.5.2005 13:10:56)

A ni boj enostavno to narest takoj ko prideš domov iz porodnišnice? Takrat 100% ne splezajo iz postelje...

No ja, kakor komu paše... Upam, da ti bo uspelo!

Anonimen -> opravili z otroško posteljico... (5.5.2005 13:14:36)

Z žalostjo pričakujem dan, ko se bo splazil iz najine tavelike postelje. Ko se je pa tako lepo stiskat...

Annny -> opravili z otroško posteljico... (5.5.2005 13:14:41)

Imaš prav, Viv.
Ampak jaz sem bila po prihodu iz porodnišnice tako fuč, da Naje niti ne bi slišala, če bi ponoči jokala in bi bila več kot 1 meter oddaljena od mene. Resno!:ups:

polona2 -> opravili z otroško posteljico... (5.5.2005 13:16:47)

Dobro da pri nas nimamo teh težav, naš ati namreč večkrat nemirno spi in bi bilo kar malo nevarno za Hano, drugače se pa strinjam z Viv, jaz tega ne bi prenašala.

NinaŠ -> opravili z otroško posteljico... (5.5.2005 13:19:05)

Saj mene v bistvu ne moti tako zelo ko spi pri nama in vem, da bo enkrat sam hotel v svojo posteljo, samo sem predvidevala, da bo boljše spal (kar bi pa res že bil zadnji čas), če bo sam v postelji. :zmeden:

lin -> opravili z otroško posteljico... (5.5.2005 14:23:36)

Lin od samega začetka spi v svoji posteljici,samo kaj je problem pri nas?Ko se naša Lin zbudi,ponavadi nejoče,ampak se še malo sama igra in pol začne klicat(spuščat glasove),zdaj pa ko je ugotovila da zna tudi sama vstat se dviga in to se ji tako dopade,da ko jo pridem iskat bi bla ona rada še neki cajat v postli in seveda še enkrat sve pokaže kaj zna,se pa ful bojim da bo en dan treščla,no sej še slab mesec pa bo mela svojo sobo in novo postlo-mladinsko,tako da pol ni več take panike,ker postla ni tako visoka kot otroška

Anonimen -> opravili z otroško posteljico... (5.5.2005 15:05:40)

se strinjam, čeprov je tut naša kak mesec sem pa ke taborila v najini postelji, dokler je enkrat nisem skor zadušila z joškom ko sem pri dojenju zaspala. od takrat je v svojem krevetu in tako bo tudi ostalo. sploh pa js sploh ne morm spat zravn nje k se ne morš to nič premikat celo noč na miru ležat me pa ubije!!
lp, lara

Stran: [1]