|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
19.5.2009 17:13:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

sonči ful dobre slike sam sm hotela mal pobližje pogledat pa ne morm,to je s čopiči delala al ma tisto pištolco?pa na šablone?
ne na roke je delala.Lahko jo pa še vprašam in ti sporočim!user posted image ja pobližat ne moraš ker jo imam jaz na FB in sem kar ood tam potegnila slikce user posted image

miklarom :moja sestrična iz Malih  Braslovčuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
19.5.2009 17:42:29   
Nalina
Punce mene pa danes tako špika v levem jajčniku! Upam, da je O!! Sem delala testerčke pa niso nikoli pokazali, kot da jo imam. Danes me pa špika in glede na koledarček (tisti na menstruaciji.si) naj bi jo imela, tako da ... veselo na delo! In potem junija user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
19.5.2009 18:07:52   
majalina
mislim, da moraš nekje označit, da ga hočeš dobit... in kdaj (en dan prej al več)

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
19.5.2009 18:23:44   
dini
Ste že nalulale user posted image user posted image ? Me čakamo.user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
19.5.2009 18:46:13   
dini
Ojla, sporočam vam da je Nonci v bolnici zaradi hudih krčev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
19.5.2009 19:04:54   
MiniMiska
Jaz še nisem nalulala user posted image  - morda bom pa jutri :)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
19.5.2009 20:30:53   
miklarom
Nonči - še tukajuser posted image user posted image , saj bo vse o.k.  drži se pupika

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
19.5.2009 20:32:00   
miklarom
ja,krščen matiček, da mi jutri zjutrav navse zgodaj lulaš in ob 7,30 mo pogledam gor, da je že vesela novičkauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
19.5.2009 20:32:28   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ja,krščen matiček, da mi jutri zjutrav navse zgodaj lulaš in ob 7,30 ko pogledam gor, da je že vesela novičkauser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
19.5.2009 20:49:16   
sonček85
nončika:še tukaj :držimo pestke zate in za bebija in mislimo nate user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
19.5.2009 20:53:18   
dini
Punce jst bom crknla od smeha, zgleda da se je ustrašla...... ker sm se naročila h G pa so se nehali izcedki.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
19.5.2009 22:19:22   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

OK, no, naj vam bo ženske firbčne!user posted image

Jaz sem tista anonimna od včeraj. Črtica user posted image je čedalje bolj vidna, tako da verjetno dvoma ni več.

Sem srečna, zaradi določenih težav pa ostajam previdno optimistična.

Vsem souser posted image iskrene čestitke, vsem ostalim pa user posted image oz. user posted image .

Lp

Gwendy,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri meni pa traja, da mi potegne, da se tukaj nekaj tako zelo fantastično fenomenalnega in sploh neznansko in blazno dobrega dogajauser posted image Oprosti za kar 3 dnevno zamudo pri ČESTITKAH.
Sem totalno vesela, da je končno tudi pri tebi zablestela tista druga črticauser posted image Si kaj slutila nosečnost že pred črticami, kako je bilo, kaj ti je šlo skozi glavo prvo stotinko sekunde? Si sploh verjela??
Skratka, srečna sem zate in tvojega Sončka. Naj raste, kakor je treba, se razvija, kakor je treba, in sploh naj bo vse odeto v najlepše trenutke, polne spokojnosti in ljubezni do tega čudeža, ki raste v tebi, da se boš lahko spomnila vseh teh čudovitih trenutkov, kadarkoli boš želela.

In ostale???? Ursa, Aquica, Tiki, S, Dini, Tecnobica, Misk ... kaj še delate na teh temah  user posted image Ajde, zdaj pa resno, punce! Kaj nič ne merite temperature, pa ovul. testki??? Z Gwendy sva se držale vseh navodil za delat otročka, in ekola, rezultat je tu, kaj ve ste izgubile navodila?user posted image In vsi moji večmesečni nasveti, dolge ure prebedene za računalnikom, ko sem neumorno pisala vse možne scenarije za naročit otročka, je to že vse pozabljeno? Rabite ponovno lekcijo? Mogoče pa manjka samo malo več navijanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, gotovo je samo to user posted image   Moram zdaj na junij user posted image , a ne?

Aja, Miklarom, tudi zate se govori že po celem virtulanem in pravem svetu, kakšen fenomen od ženske si. Tu nimamo kaj kot globoko spoštovanje ter podelitev nobelove nagrade za življenjsko delo user posted image Vso srečo in zdravje v user posted image in potem skoz...

Sonček85, tebi pa user posted image user posted image user posted image za tako lepega bejbika, ki ima tako neskončno pozitivno mamico.

Vsem srečkam nosečkam pa welcome to the club, naj poteka vse brez težav in skrbi user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
20.5.2009 0:25:25   
pižmovka
Lahko noč babe žabe!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
20.5.2009 7:54:16   
Gwendolen
Oj, Giotti!!! HVALA! Saj ni panike, vem, da si polno zaposlena ...
Ja, dogaja, dogaja ... Resnično se mi včasih zdi, da še nisem dojela. Še vedno ne, pa vem že skoraj cel teden. Ej, da ti pa povem, znakcev pa nobenih, samo take čudne slutnje sem imela. Pa ful sem bila skulirana tokrat, ko sem pa prej vedno z nestrpnostjo in mogoče tudi malo s strahom pričakovala dan D. Ne vem. Čakam, da minejo dnevi do prvega UZ oz. do dokončne potrditve. Malo s strahom seveda, koga pa ne stiska, če je vse okej ali ni?
Tako, joške še ne bolijo, samo malo špikajo, sumim pa, da se najavljajo slabosti. Pa utruuuujeeeenaaaaa pa zaaaaspaaaanaaaa. Hja, kaj čmo, to paše zraven.

Kako pa kaj ti?

Lp

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
20.5.2009 7:56:59   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska

Jaz še nisem nalulala user posted image  - morda bom pa jutri :)

Čakamo in navijamo user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
20.5.2009 8:54:24   
Tejchy25
Jutrooo! :)

Ja tkole...js nism nč nalulala...no, sem, eno črtico na CB. Je prvi dan izostanka, včer bi morala prkaplat, pa ni...

Zj bom pa počakala kak dan, pa če je ne bo, še 1x probala...

Oh ta negotovost....:)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
20.5.2009 9:00:31   
sarar
tejchy, držim pesti da je bilo samo prezgodaj in da bo plusek čez par dni!

majči, spet sem ti mejl morala poslatuser posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
20.5.2009 9:16:05   
Tejchy25
O hvala Sarar! Upam, da pomaga :)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
20.5.2009 9:21:46   
pižmovka
Dobro jutro! Js mam isti problem Tejcy25! Sm nardila test včer (1 dan po izostanku) pa nalulala sam eno |user posted image Mislim da pr men ta mesec ne bo nč! Verjetno se je sam user posted image odločla zamujat! Držim pesti zate in za ostale!

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
20.5.2009 9:27:44   
Anonimen
ma madona punce k vas bom prek neta v rit sunila k tko hitr obupate,dokler ni user posted image je upanje tko da lahk da je še mejčken hormonov in zato testek ne zazna tko da bodite optimistične!
madona a vas bom v red spravila al neuser posted image
Giotti glej jo glej, a si prišla mal pokukat a?upam da si okuser posted image

(odgovor članu pižmovka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1495
20.5.2009 9:31:03   
Tejchy25
Hehe, se že tresem...sam ne me tepst :)))

Js ne obupujem, čeprov je moj 12. krog...ampak mogoče pa bo :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
20.5.2009 9:40:46   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

tejchy, držim pesti da je bilo samo prezgodaj in da bo plusek čez par dni!

majči, spet sem ti mejl morala poslatuser posted image

Sem ti že nazaj poslala ZS user posted image

Za vse, ki še čakate na plusek, močno močno stiskam pesti user posted image user posted image user posted image dajmo punce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
20.5.2009 10:21:13   
miklarom
giotti - ja hvala , sam zakaj bi pa bla fenomen, saj če si človek nekaj močno želiš greš pač tako daleč da bi to dobil. no jaz pač grem, pa če bi lahko bi pri 60.letih šla, če bi še to delali, pa če tudi kar po palčkiuser posted image user posted image user posted image .saj veš kako pravijo, upanje umre zadnje.user posted image , hvala ti pa za nobelovo nagrado, sem je veselauser posted image , in hvala za lepe želje in res upam da bo vse vredu do konca, pol pa obljubim da naredim velik piknik samo za vse vas tukaj, ker ste tako zlate dečve. lahko me držite za besedo, kar rečem rečemuser posted image

pa tudi vse ostale prihajate za mano, to vem ker že kar močno voham po samihuser posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
20.5.2009 10:23:47   
miklarom
dini - no vidiš to je že dober znak, sej user posted image  se mora enkrat ustrašit in nehati delati ****rijeuser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
20.5.2009 10:26:20   
miklarom
giotti - in kako se ti počutiš? kaj slabosti? meni zgleda da so se danes ponoči začele tiste orenk slabosti, nisem spala celo noč tak mi je blo sabo, pol pa zjutri to mojemu rečem, in mo reče, no zdaj so se pa žačele tiste prave slabostiuser posted image , sem mu rekla dej zgub se na šiht pa me ne spominjajuser posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.