miklarom -> RE: II pričakujemo maja 2009 (19.5.2009 15:11:21)
|
dini- pišoka ti čipka nehaj misliti negativno, in brž vklopi v sebi pozitivo, ti si moraš samo reči; hudiča zdej pa bo k imam tak čut in vem da ne ne bo pustil na cedilu. tak sem si njaz januarja rekla, ko sma šla z mojim na 14.dnevno smučanje, sem mu rekla. takole dragi, zdaj se lepo naužijem smučanja, naberem energije, črne misli dam stran, v februarju pa v postopek in boj za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]in boš videl da zdej bo pa ratalo in maj mesec bo moj najlepši, in lej da je res bil. res pa saj mogoče katera to ne verjame ampak meni je vse delovalo. za moj rd februarja sem slutila da bo nekaj hudo narobe in res je bilo umrla je stara mama od mojega, potem je marec bil spet žalosten ker je umrl moj tast in takrat sem si potihem rekla, med angelčke sta odšle dve najbolj čudoviti osebi in vem da mi bosta pomagali da nama tokrat uspe, še župnik je rekel in teh besed ne bom pozabila; ko ti umrejo najbližje tebi drage osebe se rodi eno novo življenje. no pšotem sem začela s postopkom in za vsak UZ ko sem šla, sem že čutila kakšen bo rezulata in nikoli se nisem zmotla, pri punkciji sem rekla ko bi jih bilo vsaj 10.celic- evo imela sem jih 12. za ET pa sem rekla mojemu vsaj 4. naj bodo, za kakšno rezervo moj dragi in ena moja sodelavka pa so rekli 6. jih bo, in res jih je bilo. in da ti še na koncu priznam da sem že 3.dan po ET začutila da v meni raste bitje in res sedaj raste. toliko da boš vedela da človek čuti kdaj je njegov dan D. in tudi tim tako usmeri misli in bo JUNIJ TVOJ MESEC
|
|
|
|