|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
20.4.2009 20:31:34   
MiniMiska
[/quote]

Se meni čist isto dogaja... Bomo prežvel... Upamo, da se ne bo več dolgo dogajalo user posted image npr. da 6.5. ne bo več user posted image hihi

[/quote]
Še dobro, da nisem edina s to user posted image  user posted image  In kolk si mlada, BabyKitty? 

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 226
20.4.2009 21:17:06   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo, da poročam. nisem še dobila stopke, ker glede na to da jih imam veliko so še malo premajhniuser posted image , tak da v sredo imam spet UZ in za takrat mi obljubljajo stopkouser posted image

sem pa danes imela 2 uri vožnje do MB , ker mi je neki avtocesta bla v zapori, sem morala po stari cesti čez Konjice in sem skor živčnega fasala, ker so tudi tam povsod neki delali, pa še en kretenuser posted image  se je skos vozo počas, pa ga še prehiteti nisem imela možnosti, pa še plavih murnov je blo poln na cesti. skratka grozauser posted image

Super, bo pa v sredo, do takrat bodo folikli lih prav velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Si imela pa res smolo na cesti danes, ma jaz opažam zadnje dni na cesti je praviuser posted image , jaz res nevem, kaj ti ljudje neznajo vozit?
Dolydoly, za kateri datum naj te vpišem????

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 227
20.4.2009 22:28:00   
BabyKitty
In kolk si mlada, BabyKitty?

Hehe, kar zelo mlada user posted image 20... Zakaj?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 228
20.4.2009 22:29:52   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

In kolk si mlada, BabyKitty?

Hehe, kar zelo mlada user posted image 20... Zakaj?

hehe jaz tudi!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 229
20.4.2009 22:32:47   
BabyKitty
No me veseli, da nisem edina in ekstrem in nevem kaj user posted image  

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 230
20.4.2009 22:36:30   
tinncyka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 231
21.4.2009 7:15:04   
tijana24
user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 232
21.4.2009 9:24:23   
aqua77
Morgen!!

Pri nas dobre novice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Spermiogram imamo bp!!! user posted image user posted image user posted image  Je zdravnik mojmu rekel, da jih lahko 5 naredi če hoče... user posted image user posted image user posted image

Jutri grem k moji G po K, ker sem na začetku cikla in mogoče mi da še prometrium, mi bo povedala vse jutri popoldne!!! Končno se je začelo nekaj premikat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem skupaj... user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tijana24)
Neposredna povezava do sporočila: 233
21.4.2009 9:26:25   
pikica36
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo aquiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz mam tud 4.5 pregled pa da vidimo kaj bojo dr. rekliuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 234
21.4.2009 9:31:05   
Rakica_80
Jupiiii, super Aqua, nič čakat, v akcijoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pikica36, držim pesti, da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 235
21.4.2009 9:32:39   
aqua77
Hvalaaaaa, user posted image

piki bomo držali pestke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 236
21.4.2009 9:34:36   
S*
pikica mogoče boš pa šla na pregled že kot srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 237
21.4.2009 9:44:32   
pikica36
s* da se ti besede pozlatijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 238
21.4.2009 9:46:02   
pikica36
da še tu vprašam-na osnovi česa predpišejo klimifen in kakšne preglede ti prej opravijo preden ti ga predpišejo??

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 239
21.4.2009 10:07:12   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Morgen!!

Pri nas dobre novice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Spermiogram imamo bp!!! user posted image user posted image user posted image  Je zdravnik mojmu rekel, da jih lahko 5 naredi če hoče... user posted image user posted image user posted image

Jutri grem k moji G po K, ker sem na začetku cikla in mogoče mi da še prometrium, mi bo povedala vse jutri popoldne!!! Končno se je začelo nekaj premikat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem skupaj... user posted image user posted image

super user posted image user posted image user posted image  
zdaj pa ma da se prime user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 240
21.4.2009 10:08:20   
ency
Pikica36 meni je klomifen predpisala zaradi nerednih menst. ciklusov (imam od 30-55dni), predvsem zato, da se mi kolkr tolko uredi ciklus, in da pride do ovulacije. Zacnem ga piti naslednji mesec, ker sem se odlocla, da se ta ciklus probam brez-delam ovul. teste, ki pa med pitjem klomifena niso 100%. Upam, da bo kaj srece v maju, in da ne pride ta tecka!!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 241
21.4.2009 10:09:56   
ursa30
jaz sem bila pa včeraj pri moji G, naročena sem bila ob 16-ih, na vrsto sem prišla 3 ure kasneje user posted image
sem ji omenila da se že skoraj 3 leta trudiva za user posted image  in da sem imela novembra HSC in da se ni do zdaj še nič prijelo. mi je dala napotnico za leonišče. sem klicala dr. tomaževiča pa danes ne dela, niti ne vejo kdaj dela ta teden user posted image  moram jutri spet klicati, upam, da bojo že kaj več vedeli. po pogovoru z njim bom pa zvedela kaj me čaka...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 242
21.4.2009 10:20:45   
miklarom
aqua77 - super za napredovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem fullllllllll vesela zate

pikica36 - tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image

S* - pa kak si ti meni srce moje zlato, daj mal vreme zrihtiuser posted image user posted image , je tak kilavo da še ven ni za it, zdej morem pa peglatuser posted image

ursa30 - no končno se bo tudi tebi premaknalo, pa kaj sploh tako dolgo čakajo, saj ja vejo da leta nam hitro tečejo in smo vedno starejši in ne mlajši. držim pesti zate, da dobro zrihtaš

< Sporočilo je popravil miklarom -- 21.4.2009 10:23:34 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 243
21.4.2009 10:50:45   
Anonimen
Joj, ko vas takole berem, koliko časa se že trudite in kaj ste vse dale že skozi - VSAKA ČAST punce. Držim pesti, za vas in zame :)

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
21.4.2009 10:57:00   
misk2
ojla... se tukaj pozdravim... se vam bom pridruzila... ne cakam je 18.5.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
21.4.2009 10:57:08   
Rakica_80
Pikica36, meni so Klomifen predpisali po Laparo.
Ma ti si že delala HSGuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 246
21.4.2009 11:23:12   
BarbiG
Aqua77 super, da se je začelo premikat. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 247
21.4.2009 11:44:05   
Žaži
Aqua77, superuser posted image

Meni je G Klomifen kar na lepe oke predpisala, brez kakega pregleda, samo rekla sem da sva se odločila za user posted image in ona meni kar Klomifen dauser posted image . Pa je de, tako pa se ne bomo šli. Sploh brez pregleda. In ko potem res 1 leto nisem zanosila sva šla na preglede in je pri možu vse BP, meni je HSG pokazal vse BP, prolaktin sem pa imela v nebesa visok in dobila Bromergon. Ne pa kar Klomifen, prav nič mi nebi nucal, no, morda za kakšne dvojčke ali trojčkeuser posted image .

Jaz imam ta teden enkrat O, najverjetneje kar včeraj (po znakih sodeč) in ravno včeraj kot nalašč mož sploh ni bil razpoložen, zgleda se je nekega trebušnega virusa nalezel. Pheuser posted image .

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 248
21.4.2009 13:14:34   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Meni je G Klomifen kar na lepe oke predpisala, brez kakega pregleda, samo rekla sem da sva se odločila za user posted image in ona meni kar Klomifen dauser posted image . Pa je de, tako pa se ne bomo šli. Sploh brez pregleda. In ko potem res 1 leto nisem zanosila sva šla na preglede in je pri možu vse BP, meni je HSG pokazal vse BP, prolaktin sem pa imela v nebesa visok in dobila Bromergon. Ne pa kar Klomifen, prav nič mi nebi nucal, no, morda za kakšne dvojčke ali trojčkeuser posted image .

Ta tvoja G ni resna, ne opravlja svojega dela profesionalnouser posted image
Dobro, da si vsaj ti pametnjejša od njeuser posted image
Če bi imela zamašene jajcevode, sigurno nebi nucal, ampak bi ti samo telo zbrkalo zaradi hormonovuser posted image
Naj ti čim prej uspe zanosituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj tvoj dragi leži, če ima gripo, ti skoči na njegauser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 249
21.4.2009 14:16:26   
Žaži
user posted image user posted image ja, v tem primeru sem hvaležna za ta forum, če ne bi jaz kar lepo Klomifen jemalauser posted image .
Mož se je pa od tamalega nalezel črevesnega virusa in niti pomisliti nisem smela da bi se ga dotaknila, kaj šele po njemu skakalauser posted image . Morda bo danes boljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?